Liverpool vrea cu orice preț să îl transfere pe Angelo Gabriel, considerat noul Neymar! Campioana Angliei este dispusă să plătească oricât pentru noul copil-minune al Braziliei

4 săptămâni in urmă 3

Liverpool îl monitorizează atent pe noul puști teribil al fotbalului brazilian, Angelo Gabriel, care evoluează pentru Santos, echipa la care au jucat starul Neymar Jr. și legendarul Pele.

„Cormoranii” sunt nerăbdători să arate că au învățat din greșelile făcute la ratarea transferului brazilianului Rodrygo, ajuns între timp la Real Madrid, și sunt gata să plătească o sumă colosală pentru jucător.

Liverpool vrea să îl transfere pe Angelo Gabriel, de la Santos! Este considerat la fel de talentat ca Neymar

Noul puști teribil al fotbalului din Țara Cafelei se numește Angelo Gabriel și este supranumit „noul Neymar”,  datorită stilului său spectaculos de joc.

La fel ca și în cazul lui Neymar, el este produsul academiei de tineret a celor de la Santos și poate evolua ca „aripă”, pe oricare dintre flancurile echipei braziliene.

Conform celor de la Sports Witness, Liverpool este pe urmele lui Angelo Gabriel, pe care dorește să îl transfere în această vară.

Fotbalistul lui Santos are o clauză de reziliere a contractului său cu gruparea braziliană de 55 de milioane de euro, iar englezii par dispuși să o achite.

Gabriel avea doar 15 ani în momentul în care a debutat la prima echipă a celor de la Santos, în luna octombrie a anului trecut. La scurt timp după, el a semnat primul său contract de fotbalist profesionist cu superputerea fotbalului brazilian.

Este urmărit și de Real Madrid, care l-a „furat” și pe Rodrygo

Angelo Gabriel mai are contract cu Santos până în 2023 și pentru transferul său în această vară se vor duela Liverpool și Real Madrid. Oficialii echipei spaniole au reușit să cumpere cei mai buni tineri fotbaliști brazilieni în ultimii ani, iar acum îl vor și pe el.

Pe de altă parte, „cormoranii” sunt gata să demonstreze de această dată că au învățat din erorile comise la transferul lui Rodrygo, pe care l-au pierdut, în 2019, tot în fața celor de pe Santiago Bernabeu.

Realul a câștigat cursa pentru semnătura lui Rodrygo, după ce a fost de acord să plătească 38 de milioane de euro pentru fotbalistul brazilian.

Cursa pentru Angelo Gabriel se anunță a fi una extrem de interesantă, după ce adolescentul sud-american și-a exprimat chiar el preferința de a evolua în Premier League sau LaLiga.

El a declarat pentru cei de la 90min: „M-aș simți mai bine în Premier League sau La Liga pentru că sunt campionate care au un fotbal axat pe fotbaliști care destabilizează liniile de apărare, care știu să improvizeze, să paseze și să dribleze”.

The post Liverpool vrea cu orice preț să îl transfere pe Angelo Gabriel, considerat noul Neymar! Campioana Angliei este dispusă să plătească oricât pentru noul copil-minune al Braziliei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă