Liverpool refuză să spună cât stă Van Dijk + Klopp şi-a ieşit din fire când a vorbit despre accidentarea olandezului

4 luni in urmă 12

UCL: Bayern Munchen - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Real Madrid - Șahtior Donetk, miercuri, 19:45, Digi Sport 1

Fundaşul olandez a fost accidentat grav de portarul Jordan Pickford la derby-ul Everton-Liverpool 2-2, ruptură de ligamente, şi va sta multe luni departe de gazon. Nu se ştie exact cât pentru că, scrie BBC, Liverpool refuză să precizeze chiar şi când va avea loc operaţia.

Ajax-Liverpool se joacă în seara asta, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2 şi pe digisport.ro

Jurgen Klopp tună şi fulgeră din cauza accidentării lui Van Dijk

"S-a întâmplat ce nu trebuia să se întâmple la un meci de fotbal. Nu este nici prima, nici ultima oară, dar este greu de acceptat. ... Accidentările se produc atunci când se dispută mingea, dar nu este cazul aici pentru că nici măcar nu au încercat să facă asta în cele două atacuri (n.r. cealălalt fiind al lui Richarlison la Thiago).

În ultimii patru ani am fost lideri la fair play. Nimeni nu câştigă din aşa ceva, ba chiar ne-au luat la mişto, dar adevărul este că am fost lideri şi în clasamentul normal, aşa că da, este posibil să joci fără să ai asemenea intrări", a spus, apăsat, antrenorul campioanei Angliei.

"Nu cer ca jucătorii să fie pedepsiţi, dar este ceva cu care trebuie să fim de acord. Dacă faci ceva greşit, trebuie să suporţi consecinţele. Deocamdată doar două persoane suferă consecinţele: Virgil şi Thiago", a mai spus Klopp după meciul din ultima etapă.

Etichete: jurgen klopp , van dijk , ajax liverpool
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă