Liverpool i-a luat fața Interului și este gata să îl transfere pe Rodrigo de Paul, de la Udinese, pentru 30 de milioane de euro!

2 luni in urmă 1

FC Liverpool este dispusă să ofere 30 de milioane de euro pentru vedeta celor de la Udinese, Rodrigo de Paul.

Echipa de pe Anfield va încerca în această vară să rezolve problemele din ofensiva echipei lui Jurgen Klopp, iar de serviciile sud-americanului se interesează și Internazionale Milano, favorita la titlu în Serie A în acest sezon.

Liverpool vrea să îl transfere, în vară, pe Rodrigo de Paul, de la Udinese: „Are calități pentru orice echipă de top”

Rodrigo De Paul, 26 de ani, este un fotbalist versatil, care poate evolua pe mai multe poziții în compartimentul median sau cel ofensiv. Cei de la „Tutto Udinese” susțin că Liverpool a luat fața liderului la zi din Serie A, Internazionale Milano, în cursa pentru transferul fotbalistului argentinian.

Mijlocașul ofensiv sud-american este văzut ca un înlocuitor ideal pentru olandezul Georginio Wijnaldum, care se pregătește să plece liber de contract de la echipa lui Jurgen Klopp, în această vară, atunci când contractul său cu „cormoranii” va expira.

Prețul cerut de Udinese pentru Rodrigo de Paul se situează în jurul valorii de 35 de milioane de euro. Cu toate acestea, Liverpool va încerca să rezolve transferul argentinianului pentru 30 de milioane de euro.

Gruparea de pe Anfield se bazează și pe faptul că în acest moment cei de la Inter nu pot face o ofertă care să se apropie de cea a campioanei Premier League.

Cei de la Udinese par că s-au resemnat deja cu plecarea starului Rodrigo de Paul de pe Friuli, după ce directorul sportiv Pasquale Marino a declarat că fostul fotbalist al Valenciei va deveni un jucător-cheie la următoarea echipă pentru care va evolua:

„De Paul are calitățile care lipsesc multor cluburi de elită ale Europei. Eu sper să nu se întâmple asta, dar oricine îl va semna în această vară își va ridica echipa la un alt nivel”, a afirmat Marino.

Rodrigo de Paul a devenit căpitanul celor de la Udinese în decembrie 2020, atunci când i-a luat locul lui Kevin Lasagna în acest rol.

The post Liverpool i-a luat fața Interului și este gata să îl transfere pe Rodrigo de Paul, de la Udinese, pentru 30 de milioane de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă