Liverpool - Chelsea: Derby pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Anfield

1 lună in urmă 2

Liverpool ocupă locul șase, cu 43 de puncte, la 22 de puncte distanță de liderul Manchester City, în timp ce Chelsea e o poziție mai sus, pe locul cinci, cu 44 de puncte. West Ham ocupă poziția a 4-a, ultima care permite calificarea în UEFA Champions League, cu 45 de puncte.

„Cormoranii” au întrerupt seria înfrângerilor cu un succes obținut destul de greu în deplasarea de la Sheffield, 2-0, lanterna roșie din Premier League. Dincolo, chiar dacă n-a pierdut de la venirea lui Tuchel, Chelsea sosește pe Anfield după două remize consecutive: 1-1 cu Southampton și 0-0 cu Manchester United.

Liverpool a câștigat ultimele trei dueluri din campionat cu Chelsea, iar confruntările directe au adus mai mereu goluri multe. 47 de goluri au înscris elevii lui Klopp în cele 26 de jocuri disputate până în prezent, în timp ce londonezii au marcat doar 41 de goluri.

56de goluri a marcat Manchester City, echipa cu cel mai bun atac din Premier League.

Liverpool are în continuare probleme mari de lot, cu Van Dijk, Henderson, Gomez, Matip și Jota indisponibili! De cealaltă parte, pe lângă Thiago Silva, accidentat de mai multă vreme, Tuchel nu se va putea baza la meciul cu Liverpool nici pe Abraham, care a suferit o accidentare la gleznă.

TREI PONTURI PENTRU LIVERPOOL - CHELSEA:

Mărturie șoc despre crimele de la Oneşti! Ce plan ar fi avut soţia ucigașului

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă