LIVE VIDEO UTA Arad - Dinamo, ora 20:45, pe Digi Sport 1. Derby ”alb-roșu” pe ”Francisc Neuman”. ECHIPELE de START

1 lună in urmă 30

31.01.2021, 19:07

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Meciul dintre UTA Arad și Dinamo poate fi urmărit, de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Cu moralul bun după victoria dramatică obținută cu Poli Iași, UTA vrea să câștige și împotriva lui Dinamo pe teren propriu. Echipa lui Laszlo Balint nu stă foarte bine în meciurile de la Arad. Are o singură victorie în nouă partide, obținută în luna octombrie, cu Chindia.

Înainte de această partidă, UTA și Dinamo sunt ”vecine” de clasament. Gazdele sunt pe locul zece, cu 24 de puncte, iar Dinamo este pe 11, cu 22 de puncte. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a se apropia de zona play-off-ului.

Jerry Gane: ”Sper să ne impunem în această deplasare”

Tot după o victorie vine și Dinamo. Echipa lui Jerry Gane a câștigat cu 2-1 pe teren propriu cu Gaz Metan.

"Victoria cu Gaz Metan a readus încrederea în vestiarul nostru. Chiar dacă a primit gol în primele minute, echipa a reacționat pozitiv și a reușit să întoarcă rezultatul până la pauză pe un teren complicat.

Sper să ne impunem în această deplasare la Arad așa cum UTA a câștigat în tur pe "Dinamo". Îmi doresc să avem continuitate în rezultate. Probleme de lot? Vor lipsi doi jucători importanți, Fabbrini și Răuță, ambii suspendați, plus Blejdea, accidentat", a spus Gane, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă