LIVE VIDEO Universitatea Craiova - Gaz Metan, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Oltenii se pot apropia de liderul FCSB. ECHIPELE

2 luni in urmă 19

07.12.2020, 18:20

Liga 1: Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, luni, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Chindia Târgoviște, luni, 16:45, Digi Sport 1

Meciul dintre Univesitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș poate fi urmărit de la ora 19:00 ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Oltenii se pot apropia la două puncte de liderul FCSB în cazul unei victorii pe teren propriu cu echipa lui Jorge Costa, care are nevoie de victorie pentru a se apropia de locurile de play-off.

Craiova vine după un rezultate de egalitate obținut pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 0-0, care i-a permis FCSB-ului să se distanțeze în fruntea clasamentului din Liga 1.

Gaz Metan a pierdut în ultima etapă ”acasă”, chiar în fața FCSB-ului, scor 2-3.

Corneliu Papură: ”Un meci dificil, împotriva unei echipe solide”

„Ne așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe în formă, foarte solide, foarte agresive. Sper să ridicăm nivelul jocului și să reușim să câștigăm cele trei puncte. Fiecare meci are presiunea lui, istoria lui. Important este ca noi să intrăm bine în meci, să facem un joc bun.

Mediaș are jucători destul de buni, în general jucătorii lor de atac sun jucători buni care pot face diferență. Printre ei este și Cardoso. Noi sperăm să câștigăm toate meciurile, să vedem ce putem”, a spus Corneliu Papură, la conferința de presă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă