LIVE VIDEO Universitatea Craiova - FC Botoșani, ora 14:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

1 lună in urmă 2

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova este pe locul trei în Liga 1, cu 47 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă a cincea poziție, cu 37 de puncte.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - FC Botoșani, de la 14:30, la Digi Sport 1

Universitatea Craiova vine la partida cu Botoșani după o victorie, 1-0 cu Chindia în sferturile Cupei României, însă ultimul joc din Liga 1 a fost pierdut, de asemenea în fața formației din Târgoviște, cu același scor.

Înfrângerea de runda trecută a fost prima pentru olteni cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică, precedentul eșec datând din decembrie 2020, 0-2 cu FCSB.

FC Botoșani a pierdut, de asemenea, ultimul meci disputat, 0-2 cu FCSB, și încă are emoții pentru calificarea în play-off, distanța față de locul șapte, ocupat de Chindia, care are un meci mai mult disputat, fiind de două puncte.

În meciul tur, FC Botoșani și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 0-0, dar precedenta confruntare directă a avut loc în Cupa României, în optimi, și a fost câștigată de olteni cu 1-0.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - FC Botoșani, echipele probabile

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram - IvanFC Botoșani: Hankic - Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Florescu, Rodriguez, Ongenda - Caia, Al Mawas, Keyta Etichete: meciuri liga 1 , liga 1 etapa 26 , universitatea craiova - fc botoșani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă