LIVE VIDEO Poli Iași - Hermannstadt, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Dacă sibienii câștigă, Dinamo cade pe loc direct retrogradabil. ECHIPELE

1 lună in urmă 16

12.04.2021, 15:53

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Poli Iași și Hermannstadt poate fi urmărit de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Ultimele două clasate se întâlnesc în Copou pentru un ultim test înainte de meciurile din play-out. Cu moral bun după ce a obținut două victorii în ultimele trei etape, cu Nicolo Napoli pe bancă, Poli Iași așteaptă vizita celor de la Hermannstadt, echipa de pe penultimul loc.

Și Sibienii vin după o victorie, obținută ”acasă”, cu FC Argeș, scor 4-1, iar în cazul unui succes în Copou, Hermannstadt va urca pe locul 14 și o va lăsa pe Dinamo pe loc direct retrogradabil.

Eugen Beza, despre meciul cu Poli Iași: ”Noi știm valoarea adversarului”

„Începând de la meciul cu Iași, cred că orice meci este ca o finală. Abordăm meciul cu încredere, cu responsabilitate. Indiferent de rezultatul pe care l-ar fi făcut Poli Iași la Viitorul, noi știm valoarea adversarul.

Am observat o unitate bună de grup, un antrenor cu mare experiență, care și-a pus amprenta pe jocul echipei de când a venit la Poli. Așteptările noastre sunt ca la fiecare meci”, a spus Beza, antrenorul lui Hermannstadt, la conferința de presă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă