LIVE VIDEO Hermannstadt - Astra, de la 17:00, pe Digi Sport 1. Giurgiuvenii, în criză de puncte. Echipele de start

1 week ago 8

22.11.2020, 15:30

Liga 1: Hermannstadt - Astra, duminică, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - UTA Arad, duminică, 20:00, Digi Sport 1

FC Hermannstadt - Astra Giurgiu, primul meci de duminică al rundei cu numărul 11 din Liga 1, se dispută de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

Sibienii vin după cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, ocupând locul 12, cu 11 puncte acumulate în primele 10 runde. Situația este și mai complicată la Astra, giurgiuvenii find pe ultimul loc, cu doar 5 puncte strânse.

Fostul secund al lui Bogdan Andone de la Astra, Vasile Maftei, a dezvăluit câte luni de restanțe au jucătorii ultimei clasate din Liga 1. În plus, aceștia mai au de primit și bani din sezonul trecut.

"E dreptul jucătorilor să-și depună memorii în condițiile în care nu sunt plătiți de vreo 3 luni. Din ca am înțeles, au mai fost plătite niște restanțe salariale, mai au de primit bonusurile pentru ocuparea locului 3 din sezonul trecut", spunea Vasile Maftei, la Liga Digi Sport.

Hermannstadt se confruntă cu probleme de altă natură, după ce trei dintre fotbaliștii lui Ruben Albes au fost depistați cu COVID-19.

Membrii lotului echipei FC Hermannstadt vor avea nevoie de declaraţii pe proprie răspundere şi de la angajatori pentru a putea disputa meciul cu Astra, deoarece oraşul Sibiu se află în carantină din cauza pandemiei de COVID-19.

Hermannstadt și Astra s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 1, fiind înregistrate două victorii pentru giurgiuveni și două remize.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools