LIVE VIDEO FC Viitorul - Sepsi, 15:30, Digi Sport 1. Spectacol garantat în lupta pentru play-off. Echipele de start

1 lună in urmă 1

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Duelul de la Ovidiu, între două formații care luptă pentru play-off, se anunță spectaculos. În cinci dintre ultimele șase meciuri directe s-au marcat cel puțin trei goluri, iar în turul din play-out-ul sezonului trecut a fost 3-3, pe terenul lui Sepsi.

Formația pregătită de Leo Grozavu ocupă locul 4, cu 31 de puncte, la 10 lungimi de liderul FCSB, în timp ce Viitorul are trei remize consecutive și se află pe locul 8, cu 23 de puncte, la trei lungimi în spatele ultimei poziții de play-off, ocupate de Academica Clinceni.

La meciul de la Ovidiu, pe banca covăsnenilor va sta din nou secundul Robert Ilyeș, în absența lui Leo Grozavu, aflat în carantină după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

"Toate meciurile sunt foarte importante. Dar cel mai mult îmi este frică de starea fizică a jucătorilor noştri pentru că nu prea am avut timp de refacere. Dar ne punem mari speranţe într-un joc bun, pentru că vrem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Constanţa.

Meciul cu Viitorul o să fie mult mai important decât cel cu Astra, pentru că întâlnim una dintre candidatele la primele şase locuri. Din acest motiv eu îmi pun mari speranţe să plecăm neînvinşi de la Constanţa", a spus Ilyeș, înaintea meciului.

De partea cealaltă, Mircea Rednic le cere jucătorilor săi să-și asume mai multe riscuri.

"Sepsi e o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere. Are jucători de calitate. E o echipă completă şi de aia rezultatele ei nu sunt întâmplătoare. Este acolo şi un antrenor care ţine mult la disciplină. Aşa trebuie lucrat cu jucătorii, în special în România.

Sigur că ei au nevoie de puncte, dar noi avem nevoie mai mult decât ei, pentru că suntem aproape acolo de locurile 5 şi 6. De aceea la noi orice punct contează. Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm", a spus și Rednic.

Viitorul și Sepsi s-au mai întâlnit de 11 ori în Liga 1, bilanțul fiind echilibrat. Ambele echipe și-au trecut în cont trei victorii, iar celelalte cinci dueluri s-au terminat la egalitate.

Etichete: liga 1 , mircea rednic , sepsi , viitorul , leo grozavu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă