LIVE VIDEO FC Botoșani - Shkendija, de la 18:45, pe Digi Sport 1. Moldovenii, la un pas de marele duel cu Tottenham

2 months ago 37

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Moldovenii au trecut în primul tur al preliminariilor de formația Ordabasî, scor 2-1, într-un meci disputat în Kazahstan. De această dată, trupa lui Marius Croitoru va juca pe teren propriu, tot în manșă unică.

LIVE VIDEO FC Botoșani - Shkendija, de la 18:45, pe Digi Sport 1

Pentru Shkendija va fi a doua deplasare consecutivă din Europa League. În prima rundă, nord-macedonenii au învins formația Sumqayit, din Azerbaidjan, scor 2-0, ambele goluri fiind marcate din penalty, de Ibraimi și Doriev.

Shkendija a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Macedonia de Nord, iar în noua stagiune este lider, cu trei victorii și două remize în primele cinci runde.

Un început bun de campionat a avut și FC Botoșani. Formația lui Croitoru se află pe locul secund după primele trei etape, singurul pas greșit înregistrându-se în ultima rundă, contra lui Dinamo, scor 1-1.

LIVE VIDEO FC Botoșani - Shkendija, de la 18:45, pe Digi Sport 1. Moldovenii pot da peste Tottenham în turul 3 din Europa League

Dacă va trece de Shkendija, FC Botoșani are șanse foarte mari să dea peste Tottenham în turul 3 preliminar din Europa League.

Formația condusă de Jose Mourinho joacă tot azi, de la ora 19:00, pe terenul bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv.

"Nu aş vrea să repetăm ceea ce s-a întâmplat a doua repriză la Dinamo şi sunt sigur că dacă vom face acest lucru avem şanse mari să ne calificăm. Trebuie să fim realişti. Suntem consideraţi favoriţi numai prin simplul fapt că suntem din România, iar ei din Macedonia

Ei au fost campioni în ultimii trei ani sau patru ani de zile, din 2013 nu au căzut de pe podium, sunt echipa care a ajuns în play-off -ul cupelor europene, cel puţin în ultimii şase ani de zile sunt o prezenţă constantă în cupele europene, în timp ce noi nu putem să ne lăudăm cu astfel de performanţe.

Doar din punctul acesta de vedere suntem favoriţi, pe hârtie, dar consider că Botoşaniul e o echipă bună în momentul acesta. Au ambiţie faţă de fiecare meci macedonenii, joacă până la ultima minge, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor de dăruire", a declarat Marius Croitoru, înainte de meci.

Etichete: europa league , tottenham , fc botosani , marius croitoru , shkendija
Read Entire Article
Powered By Seo Tools