LIVE VIDEO FC Botoșani - Craiova, 20:30, Digi Sport 1. Croitoru mizează pe fiul său. Surprize ale lui Ouzounidis. ECHIPELE

2 săptămâni in urmă 24

11.02.2021, 20:00

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - UTA Arad, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova poate fi urmărit, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Marinos Ouzounidis va debuta pe banca oltenilor în meciul din cadrul optimilor Cupei României, de la Botoșani. Oltenii vor să pună mâna pe trofeul pe care l-au mai câștigat și în sezonul 2017-2018, după o finală cu Hermannstadt, câștigată pe Arena Națională.

În șaisprezecimile competiției, Craiova a trecut fără emoții de Progresul Spartac, scor 5-0, iar FC Botoșani a învins-o cu 2-0 pe divizionara secundă Concordia Chiajna.

Marinos Ouzounidis: ”O să încerc să transmit jucătorilor câteva aspecte”

Grecul a văzut din tribună ultima partidă din campionat a oltenilor, câștigată cu 1-0 în fața celor de la Dinamo.

„Fiecare antrenor are propriile idei, fie că vorbim de apărare, fie că vorbim de atac, dar consider că ar fi o greșeală să încerc să schimb totul, mai ales cu programul încărcat care ne așteaptă. Sigur, o să încerc să transmit jucătorilor câteva aspecte pe care eu le consider importante, dar nu o să fac schimbări majore de la început.

O să iau câteva măsuri de 'corecție', dar nu vreau să pară că-i critic pe antrenorii dinaintea mea, doar îmi implementez propriile idei. Nu voi schimba radical sistemul de joc, dar schimbări vor exista. Voi încerca să îmbunătățesc jocul, voi interveni în anumite puncte. Ei sunt jucători experimentați, știu ce au de făcut, nu vreau să-i dau peste cap", a declarat Marinos Ouzounidis.

Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia, Universitatea Cluj și Dinamo sunt echipele calificate, până acum, în sferturile Cupei României.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă