LIVE VIDEO | FC Argeș - Poli Iași, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Duel "pe viață și pe moarte" în Trivale

2 luni in urmă 8

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Înfrângerea usturătoare din etapa precedentă, 0-5 cu CFR Cluj, i-a readus cu picioarele pe pământ pe piteșteni după 11 partide consecutive fără eșec. Cu toate acestea, o victorie astăzi ar propulsa-o pe FC Argeș la doar patru puncte de locurile de play-off. De partea cealaltă, situația lui Poli Iași este dezastruoasă.

LIVE VIDEO | FC Argeș - Poli Iași, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

Gruparea din Copou este ultima în Liga 1, cu doar 16 puncte. În plus, Poli Iași este măcinată de scandalurile din cadrul clubului care par să nu se mai termine. Moldovenii au și cea mai slabă defensivă din campionat, cu 55 de goluri primite în 24 de jocuri.

În tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1. Poli Iași și FC Argeș s-au mai întâlnit în Cupa României, în 2017, când ieșenii au avut câștig de cauză, iar celelalte confruntări directe au avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani, nemaifiind relevante.

LIVE VIDEO | FC Argeș - Poli Iași, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

FC Argeș: Greab - Tofan, Maric, Turda, Mușat - Meza Colli, Șerban - Barbu, Palici, Dumitru - MalelePoli Iași: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Vanzo, De Iriondo, Stan - Vega, Djuranovici, Calcan Etichete: andrei cristea , etapa 26 liga 1 , fc arges poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă