LIVE VIDEO Dinamo - Universitatea Craiova, ora 21:30, pe Digi Sport 1. Ambii antrenori au probleme de lot. ECHIPELE

6 days ago 1

18.10.2020, 20:20

Liga 1: Dinamo - Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Viitorul, luni, 18:00, Digi Sport 1

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova este astăzi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Oltenii sunt lideri înainte de meciul de pe Arena Națională, cu șase victorii din tot atâtea partide, dar au probleme mari de lot. Pe lângă accidentarea lui Elvir Koljic și plecarea lui Valentin Mihăilă în Serie A, la Parma, Craiova are și doi jucători infectați cu COVID-19.

Cu toate acestea, Mihai Bălașa este încrezător în forța echipei sale. Fundașul, întors recent la echipa de club după cele trei meciuri la echipa națională, nu crede că meciul cu Dinamo va fi cel mai greu de până acum pentru olteni.

Mihai Bălașa: ”Nu cred că vom avea cel mai greu meci de până acum”

„Nu cred că împotriva lui Dinamo vom avea cel mai greu meci de până acum. E adevărat că am întâlnit echipe mici, dar ne-a fost greu să le învingem, pentru că s-au închis și ne-au pus mari probleme.

Cu echipele mici se câștigă campionatul, în astfel de partide trebuie să punctezi. Mergem la București să fim 'Agentul 007' și să ne întoarcem cu toate trei punctele”, a spus Bălașa, la conferința de presă.

Problemele de lot și pentru Contra

Și Dinamo are probleme de lot înainte de meciul cu Craiova. Contra nu se poate baza pe Isma Lopez și Alexandru Răuță, eliminați în ultimul meci din campionat, cu FCSB. ”Guriță” vrea să-i vadă, în schimb, la lucru pe jucătorii transferați în ultima zi de mercato.

Abdoulaye Ba, Andrei Radu, Aleix Garcia și Magaye Gueye pot debuta în meciul cu oltenii. Ultimul a jucat în urmă cu două zile pentru Dinamo II și a reușit să marcheze două goluri.

Cosmin Contra: ”Probabil vor face parte din lotul echipei pentru meciul cu Craiova”

„Am început să lucrăm destul de mult săptămâna trecută și să îi aducem pe jucători la un nivel mai bun din punct de vedere fizic. E clar că avem nevoie și de rezultate. Trebuie să fim mult mai pragmatici și defensiv, și ofensiv. Sper să fim mult mai inspirați.

În principiu, mai mult sau mai puțin, majoritatea sunt la un nivel destul de bun. Mai au de tras, dar aceste două săptămâni au venit foarte bine, probabil vor face parte din lotul echipei pentru meciul cu Craiova.

Ne-am dublat pe posturi. La nivel valoric cred că avem doi jucători pe post de nivel apropiat. Am posibilitatea să aleg din punct de vedere tactic, mai multe formule de joc. E mai bine pentru club, nimeni nu poate să se relaxeze. Oricine poate fi înlocuit. Această competitivitate dintre jucători va fi benefică echipei”, a spus Contra, într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

Echipele probabile:

Dinamo: Mejias - Gonzalez, Ba, Grigore, Radu - Anton, Gol, Mihaiu, Valle, Camara - NemecCraiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălașa, Constantin, Bancu - Nistor, Screciu - Ivan, Cicâldău, Baiaram - Mamut
Read Entire Article
Powered By Seo Tools