​LIVE VIDEO Digitalizarea, calea spre reforma societății și a statului?

2 săptămâni in urmă 1

PwC România organizează miercuri, 24 martie, de la ora 10, evenimentul "Digitalizarea, calea spre reforma societății și a statului? Avantaje, provocări, amenințări" la care vor participa Ciprian Teleman, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sergiu Oprescu, CEO Alpha Bank, Radu Georgescu, Fondator și președinte GeCad, Sergiu Neguț, Cofondator Fintech OS și va fi găzduit de Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România și Dinu Bumbăcea, Lider Consultanță pentru afaceri PwC România.

În cadrul evenimentului, care va fi transmis live pe Hotnews, se va discuta pornind de următoarele întrebări: Care sunt direcțiile de digitalizare a serviciilor publice, dar a companiilor? Cum poate sprijini mediul de afaceri procesul de digitalizare al statului și cum poate contribui la găsirea celor mai bune soluții? Ce beneficii aduce digitalizarea serviciilor publice pentru companii și cetățeni? Pe parcursul discuțiilor vor avea intervenții Diana Coroabă, Gabriel Voicilă, Mircea Bozga, Parteneri PwC România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de cinci dezbateri pe teme esențiale pentru mediul de afaceri. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piața locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică și la promovarea subiectelor importante pentru economie și societate. Prima dezbatere pe tema investițiilor poate fi văzută aici.​

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă