LIVE VIDEO Astra - CFR e azi, de la 21:00, în direct pe Digi Sport 1. Ce probleme are Andone și de ce cine se teme Dan Petrescu

2 months ago 1

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

După victoria chinuită de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-0, campionii României au un nou examen dificil. La Giurgiu, cu Astra, echipă care caută prima victorie din acest sezon.

A fost aproape în etapa precedentă, tot la Giurgiu, cu Sepsi, dar echipa lui Leo Grozavu a egalat la ultima fază a meciului (2-2).

Dan Petrescu: ”Alibec e cel mai bun atacant din România”

Chiar înainte de meciul dintre cele două echipe, Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre Denis Alibec, care ar putea prinde un transfer în Turcia.

”Alibec e cel mai bun atacant din România în momentul de faţă. Am văzut altă atitudine a lui la echipa naţională.
Atitudinea lui e foarte schimbată în bine, faptul că s-a dus la echipa naţională i-a prins bine!”, a spus Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

CFR Cluj este pe locul patru, cu șapte puncte, la egalitate cu FC Voluntari și FC Botoșani. Astra este pe locul 15, cu un singur punct după primele trei etape.

Din informațiile Digi Sport, Astra va miza pe mai mulți fotbaliști tineri în această seară, pentru meciul cu campioana CFR Cluj. Bogdan Andone nu se poate baza pe Constantin Budescu sau Valerică Găman.

Ce jucători U21 a convocat Bogdan Andone pentru meciul cu CFR Cluj

Mihai Popa (19 ani)Constantin Dima (21 de ani)Robert Riza (21 de ani)Albert Stahl (21 de ani)Gheorghe Dragoș (21 de ani)Gabriel Șerban (20 de ani)George Merloi (20 de ani)Ionuț Zaharia (17 ani)

Lotul Astrei pentru meciul cu CFR Cluj

David Lazar (29 de ani)Mihai Popa (19 ani)Bruno Dias (28 de ani)Daniel Graovac (27 de ani)Alexandru Dandea (32 de ani)Risto Radunovic (28 de ani)Constantin Dima (21 de ani)Robert Riza (21 de ani)Silviu Balaure (24 de ani)Romario Moise (23 de ani)Mihai Răduț (30 de ani)Ljuban Crepulja (27 de ani)Takayuki Seto (34 de ani)Albert Stahl (21 de ani)Gheorghe Dragoș (21 de ani)Gabriel Șerban (20 de ani)George Merloi (20 de ani)Ionuț Zaharia (17 ani)Kehinde Fatai (30 de ani)Denis Alibec (29 de ani)

Media de vârstă a lotului convocat de Bogdan Andone pentru meciul cu CFR Cluj este de 25 de ani.

Etichete: astra cfr
Read Entire Article
Powered By Seo Tools