LIVE TEXT | Tragerea la sorți pentru optimile Europa League are loc acum! Stanciu, Hagi și Lucescu își află adversarele

1 lună in urmă 1

Tragerea la sorți pentru optimile Europa League are loc acum. România are șase conaționali calificați în această fază a competiției.

UPDATE, 14:00: A început tragerea la sorți!

UPDATE, 13:45: Ianis Hagi nu a reușit să marcheze în partida de joi seară, contra celor de la Antwerp, însă evoluția acestuia a fost una consistentă. Inclusiv Ryan Kent, extrema lui Rangers, a apreciat jocul prestat de Ianis Hagi, acesta reușind să creeze numeroase oportunități.

„Am început jocul cu multă energie. Știam că puteam să-i prindem pe contraatac, în special cu atacanții pe care îi avem. Ianis Hagi și Morelos au creat multe oportunități, ca de fiecare dată. Am fost de neoprit.

Am spus-o încă de la începutul sezonului. Am intrat în această competiție cu ambiții mari. Vrem să avem un parcurs mai bun ca anul trecut. Nu suntem aici doar ca să luăm parte la competiție. Vrem să ne batem până la final. Sper să fi învățat din greșelile de anul trecut!”, a declarat Ryan Kent pentru BT Sport, pentru BT Sport, citat de Glasgow Times.


Evenimentul va avea loc la Nyon (Elveția) și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Cei șase români calificați în optimile Europa League: Ianis Hagi (Rangers), Andrei Rațiu (Villarreal), Ciprian Tătărușanu (AC Milan), Tudor Băluță (Dinamo Kiev), Mircea Lucescu (antrenor Dinamo Kiev), Nicolae Stanciu (Slavia Praga).

Tragerea la sorți pentru optimile Europa League are loc astăzi, de la ora 14:00

România nu are nicio echipă calificată în optimile Europa League, însă se bucură de prezența a șase conaționali. În această fază, nu vor exista capi de serie, iar echipele din aceeași țară vor putea concura una împotriva celeilalte.

Echipele la care evoluează fotbaliștii noștri nu vor avea o misiune ușoară, acestea putând să joace contra unor adevărați „coloși” ai Europei, cum ar fi Tottenham, Arsenal sau AS Roma.

Echipele calificate în optimile Europa League:

Tottenham (Anglia) Ajax (Olanda) Arsenal (Anglia) Molde (Norvegia) Granada (Spania) Rangers (Scoția) Șahtior (Ucraina) Villarreal (Spania) AC Milan (Italia) AS Roma (Italia) Dinamo Kiev (Ucraina) Dinamo Zagreb (Croația) Slavia Praga (Cehia) Young Boys (Elveția) Manchester United (Anglia) Olympiacos (Grecia)

Mircea Lucescu s-a enervat după ce a dus-o pe Dinamo Kiev în optimile Europa League

Mircea Lucescu a dat lovitura și s-a calificat cu Dinamo Kiev în optimile Europa League. După meci, tehnicianul a declarat că nu se aștepta la o asemenea performanță și a acuzat presiunea care planează în jurul echipei.

„În prima repriză am fost precipitați în ceea ce privește pasele în treimea adversă, asta a transmis întregii echipe. La pauză, i-am văzut afectați. Nu ne așteptam la acest lucru, la calificare, dar echipa crește de la meci la meci, este prea mare presiune, prea mare stres de a face performanță”, a spus Mircea Lucescu, după victoria surprinzătoare de la Brugge, scor 1-0.

La finalul interviului, românul s-a enervat atunci când a fost întrebat și de calificarea rivalei Șahtior, care a ajuns în optimile Europa League după dubla cu Maccabi Tel Aviv: „Să vorbim de Dinamo Kiev”, a fost reacția lui Lucescu.

The post LIVE TEXT | Tragerea la sorți pentru optimile Europa League are loc acum! Stanciu, Hagi și Lucescu își află adversarele appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă