LIVE TEXT România - Norvegia 10-12 | Primul meci al handbalistelor noastre de la Turneul Preolimpic. Cum ne calificăm

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Poli Iași - Dinamo, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

UPDATE Minutul 25 Cristina Neagu înscrie după o perioadă bună a nordicelor care s-au detașat la 3 goluri.

UPDATE Minutul 22 Cristina Neagu este imbatabilă de la 7 metri - a ajuns la 4 reușite.

UPDATE Minutul 14 Eliza Buceschi menține România în avantaj cu două goluri marcate unul după altul.

UPDATE Minutul 10 Denisa Dedu apără o aruncare de la 7 metri.

UPDATE Minutul 8 Norvegiencele răstoarnă situația și conduc cu 4-3 după ce România a avut 3-1.

UPDATE Minutul 2 Crina Pintea înscrie primele două goluri ale partidei.

UPDATE Minutul 1 A început partida.


Este pentru a patra oară consecutiv când handbalistele noastre participă la calificările pentru turneul olimpic, după edițiile din 2008, 2012 și 2016. Statistica nu este de partea României, reprezentativă care nu a izbutit până acum două calificări consecutive.

România - Norvegia 20:30, LIVE TEXT | S-au complicat calculele legate de calificare pentru România

Meciul se anunţă teribil de greu pentru echipa noastră. Rezultatul din partida Muntenegru-Norvegia, scor 28-23, complică foarte rău calculele noastre. 

Am ajuns la Podgorica, acolo unde Dedu şi Laslo au întâmpinat greutăţi, cu gândul să batem gazda Muntenegru pentru că Norvegia este considerată mult prea puternică.

Se presupunea că nordicele vor învinge şi Muntenegru, dar Radicevic, Klikovac, Mehmedovic şi celelalte cunoştinţe ale noastre din campionatul României au infirmat orice calcul al hârtiei şi au obţinut o victorie care, în mare măsură, le asigură calificarea!

În aceste condiţii, România ar trebui să învingă Norvegia diseară în meciul care poate fi urmărit în format Live Text pe digisport.ro, ora 20:30, pentru a merge sigur la JO Tokyo. 

Calificarea poate veni chiar şi în urma unei înfrângeri, dar ar trebui ca apoi să batem Muntenegru, duminică, de la ora 17:00, la o diferenţă şi număr de goluri care să ne ajute la clasamentul în trei. Ceea ce ar fi foarte, foarte greu după ce gazdele turneului au pus cinci goluri între ele şi Norvegia, iar o înfrângere a noastră diseară ne-ar obliga să plecăm de la minus la meciul decisiv.

România - Norvegia 20:30, LIVE TEXT | Cum se califică România la Olimpiadă

câştigă cu Norvegiatermină la egalitate cu Norvegia şi pierde cu Muntenegru la mai puţin de 5 goluripierde cu Norvegia şi câştigă cu Muntenegru, iar în clasamentul final avem un golaveraj mai bun decât una dintre adversarele de la Turneul Preolimpic Etichete: romania handbal , romania norvegia , turneul preolimpic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă