LIVE Ședință decisivă a Coaliției: Cîțu față în față cu Barna și Cioloș /USR-PLUS îi cere demisia, premierul nici nu se gândește

1 lună in urmă 34

Liderii USR-PLUS merg la prima ședință de coaliție după izbucnirea conflictului deschis cu Florin Cîțu pentru a-i cere în față să demisioneze, varianta alternativă fiind o moțiune de cenzură. Florin Cîțu nici nu se gândește și cu susținerea PNL îi acuză pe Dan Barna și Dacian Cioloș că vor să dărâme guvernul din care USR-PLUS face parte exact ca Liviu Dragnea.

Ședința Coaliției se defășoară la Guvern.

​„Am primit mandat pe care îl vom prezenta în Coaliție, demisia și retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Cîțu. Dacă acest lucru nu se întâmplă, avem mandat să depunem moțiune de cenzură”, a declarat Dacian Cioloș după ședința Comitetului Politic al USR-PLUS, cu puțin timp înainte de ședința Coaliției, programată la ora 18.00.

De la PNL, dar și de la Palatul Victoria, Florin Cîțu le-a transmis celor de la USR-PLUS că nu demisionează, acuzându-i că negociază cu AUR care e un partid extremist și că se așează alături de Liviu Dragnea când vor susținerea PSD pentru dărâmarea Guvernului.

Mai mult, a anunțat că îi va informa pe liderii UE și SUA despre „alianța toxică” ce se prefigurează la București.

La ședința Coaliției, Florin Cîțu merge însoțit de Ludovic Orban cu care a avut o relație tensionată în ultimele luni, și cu prim-vicepreședinții Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, precum și secretarul general Robert Sighiartău.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă