LIVE SCORE Al Batin - Al-Hilal, de la ora 14:20. Răzvan Lucescu are nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Al-Hilal este lider înainte de această partidă, cu 24 de puncte, după ce în ultimele două partide a bifat două rezultate de egalitate. Al Ahli, echipa lui Alexandru Mitriță, este pe locul doi cu 22 de puncte, iar podiumul este completat de Al Shabab.

De partea cealaltă, Al Batin este echipa care ocupă ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare, cu 11 puncte, la egalitate cu Al Nasr.

Răzvan Lucescu a încercat un transfer spectaculos

Al-Hilal, echipa pregătită de Răzvan Lucescu în Arabia Saudită, a încercat un nou transfer spectaculosDiego Laxalt (27 de ani), jucătorul împrumutat de Milan la Celtic, a fost dorit de saudiți.

Șeicii s-au lovit de refuzul sud-americanului, cu toate că acesta a avut ”pe masă” o ofertă tentantă, de trei milioane de euro pe sezon, scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Se pare că Laxalt își dorește să rămână în Europa, iar în acest moment prioritate are Celtic, unde fundașul stânga este împrumutat până la finalul sezonlui. Oricum, în vară Laxalt va fi liber de contract, astfel că nu va fi o problemă pentru scoțieni un eventual transfer, dacă șefii de pe Celtic Park decid să îl cumpere.

Etichete: razvan lucescu , al hilal , al batin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă