LIVE DIGI SPORT Simona Halep – Jaqueline Cristian (ora 21:00) VIDEO STREAM ONLINE în semifinale la Linz. O româncă va juca finala!

3 săptămâni in urmă 5

LIVE DIGI SPORT Simona Halep – Jaqueline Cristian VIDEO STREAM ONLINE în semifinale la Linz. Simona Halep și Jaqueline Cristian se duelează din nou într-un turneu WTA la două săptămâni după ce s-au întâlnit la Cluj-Napoca, la Transylvania Open. Halep s-a impus atunci fără emoții, 6-1, 6-1, însă Cristian speră să facă surpiza!

Simona Halep – Jaqueline Cristian este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI.

LIVE DIGI SPORT Simona Halep – Jaqueline Cristian VIDEO STREAM ONLINE în semifinale la Linz

Simona Halep s-a calificat în semifinale după ce a trecut cu 4-6, 7-5, 6-0 de Jasmine Paolini, în timp ce Jaqueline Cristian a produs o mare surpriză și a eliminat-o în două seturi, 6-3, 7-6, pe Veronika Kudermetova.

„A fost un meci foarte-foarte greu. N-am avut timp să fac nimic la început, ea lovea foarte rapid și foarte puternic. Am devenit mai agresivă pe parcurs și astfel am dominat partida spre final. Am alternat loviturile tăiate cu cele liftate pentru a mă descurca mai bine. Am crezut că am o șansă să câștig, bineînțeles, am luptat până la final și sunt fericită am reușit să trec mai departe”, a spus Simona Halep după victoria cu Jasmine Paolini.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. A revenit de la 4-6, 1-3!

„Sunt foarte fericită de ceea ce s-a întâmplat în această săptămână. Simt că sunt cu adevărat o norocoasă câştigătoare, nu o pierzătoare norocoasă. Am pierdut în calificări, aşa că nu am avut multe aşteptări, dar iată unde sunt! O ştiam pe Veronika Kudermetova, a fost o luptă bună, am ştiut cum să joc. Doar m-am bucurat că sunt aici şi nu acasă. Sunt fericită, abia aştept meciul împotriva Simonei Halep, o să fie un meci bun”, a spus Jaqueline Cristian după meciul din sferturiloe de finală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă