Live Blog România – Ungaria în Grupa A de la EURO U21. Cele mai noi informații despre partida de la Budapesta: Cum ar putea arăta echipa de start a lui Adi Mutu | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 3

România U21 se duelează cu Ungaria U21 în al doilea meci din Grupa A de la EURO 2021, iar ProSport vă oferă cele mai noi informații din Budapesta într-un Live Blog.

UPDATE, 27 martie, ora 16.55. Iată cum ar putea arăta echipa de start a României U21 pentru meciul cu Ungaria U21: Vlad – Haruț, Drăgușin, Pașcanu, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Moruțan, Petre, Mățan


UPDATE, ora 23.30. Radu Drăgușin și Marius Marin, doi dintre jucătorii echipei naționale a României U21 care evoluează în Italia, au avut parte de un joc amuzant în cantonamentul reprezentativei de tineret.


UPDATE, ora 18.55. „Tricolorii” lui Adi Mutu au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Ungaria U21 la „Complexul Sportiv Banka Kristof Sportkozpont”, toate acestea pentru a proteja suprafața de joc a stadionului „Uj Bozsik”. Ședința de pregătire a durat aproximativ 60 de minute, iar „Briliantul” a dorit să pună la punct detaliile tactice, anunță FRF.ro.


Sâmbătă, 27 martie, de la ora 19.00, echipa națională condusă de Adi Mutu va întâlni Ungaria U21, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe TVR 1 și la Radio România Actualități.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Live Blog România – Ungaria în Grupa A de la EURO U21 din 2021

Acesta este al doilea meci din Grupa A pentru cele două selecționate. În prima rundă, echipa națională antrenată de Adi Mutu a remizat cu Olanda U21, scor 1-1, în timp ce Ungaria U21 a fost umilită de Germania U21, scor 3-0.

Adi Mutu a vorbit în conferința de presă susținută înaintea duelului cu Ungaria despre duelul din etapa a 2-a din Grupa A și recunoaște că acest meci are o încărcătură emoțională foarte mare deoarece ambele echipe vor juca cu multă ambiție. Totodată, „Briliantul” este sigur că duelul cu România este ultima șansă a ungurilor de a prinde un loc în faza următoare a Campionatului European. (Vezi aici toată declarația lui Adi Mutu)

Meciul Ungaria U21 – România U21, arbitrat de o brigadă din Belgia

Partida dintre România U21 și Ungaria U21 din Grupa A de la EURO 2021 va fi arbitrată de o brigadă din Belgia care este condusă de Lawrence Visser, arbitru FIFA din 2017. Acesta o să fie ajutat de asistenții Thibaud Nijssen și Ruben Wyns. Cel de-al patrulea oficial este Espen Eskås din Norvegia.

Clasamentul Grupei A:

Germania U21 – 3 puncte Olanda U21 –  1 punct România U21 – 1 punct Ungaria U21 – 0 puncte Faza grupelor de la EURO 2021 are loc în perioada 24 – 31 martie, în timp ce fazele eliminatorii se vor juca între 31 mai și 6 iunie 2021.

The post Live Blog România – Ungaria în Grupa A de la EURO U21. Cele mai noi informații despre partida de la Budapesta: Cum ar putea arăta echipa de start a lui Adi Mutu | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă