Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost modificată DOCUMENT

1 săptămână in urmă 23

Lista țărilor din zona GALBENĂ, cu risc epidemiologic, a fost publicată. CNSU a anunţat situația actualizată pentru 8 aprilie 2021

Lista State Cu Risc Epidemiologic

CNSU a aprobat joi şi hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie, cât şi pentru stabilirea măsurilor care sunt aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Prin urmare, va fi prelungită circulaţia în perioada 1 mai – 2 mai, în intervalul orar 20.00 – 05.00, pentru ca oamenii să poată participa la slujba de Înviere, iar magazinele vor fi închise la ora 20.00, în Vinerea Mare, nu la ora 18.00. Şi în perioada 8 mai – 9 mai, persoanele pot circula între ora 20.00 – 05.00 pentru a participa la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.

Guvernul prelungeşte STAREA DE ALERTĂ în România. Restricţii relaxate înainte de Florii şi de Paşte

De asemenea, decizia prevede ca staţiunile de pe litoral să fie deschise, cu respectarea regulilor în vigoare, însă la o capacitate de maximum 70%, după modelul celor de la munte.

Conform documentului, staţiunile montane cât şi cele de pe litoral vor fi deschise, dar la o capacitate de cel mult 70% din capacitate lor maximă, după cum urmează.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă