LISTA Rata de infectare în fiecare localitate din România și scenariul în care funcționează școlile / Sectorul 1 din București a trecut de 6 la mie, pragul de intrare în carantină

1 lună in urmă 16

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/03/elevi-cu-masca-la-scoala.jpeg
Lista localităților din România cu rata de infectare în dreptul fiecăreia și scenariul în care funcționează școala din respectiva unitate administrativă este actualizată zilnic de CentrulNațional de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). Potrivit acestei actualizări, pe 19 martie Sectorul 1 din București a trecut de pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, având o rată de incidență de 6,5 la mie pentru ultimele 14 zile.

Per total, Capitala are o rata de infectare de 4,64, iar cea mai mică valoare este în Sectorul 3.

Edupedu.ro publică această listă, cu mențiunea că datele sunt preluate de pe site-ul Ministerului Educației și că rata de infectare din tabel este cea calculată după metodologia oficială, raportând numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus la populația rezidentă/cu domiciliul în acea localitate, la 14 zile.

În total sunt 85 de localități care au o rată de peste 6 la mie.

UPDATE: Lista localităților cu rata de infectare și scenariul de funcționare a școlilor din 19 martie 2021

De exemplu, în județul Alba, în prezent sunt 5 localități în care pragul carantinei este depășit și în care șcilole și grădinițele funcționează în regim online.

În județul Arad sunt 6 localități în carantină.

În județul Bihor sunt 2 localități în carantină.

În județul Botoșani este doar orașul Flămânzi în carantină, dar cu o rată de infectare de peste 20 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Captură din Lista

Celelalte județe cu localități în carantină sunt:

Brașov – 3Cluj – 4Dolj – 1 Giurgiu – 1 Harghita 6Hunedoara 3Ialomița – 3Ilfov – 18Maramureș – 1Mehedinți – 1Neamț – 1Sectorul 1 București Sălaj – 4Satu Mare – 2Sibiu – 1Teleorman – 1Timiș – 17Vâlcea 3

Captură din lista localităților cu rata de infectare

Lista localităților cu rata de infectare și scenariul de funcționare a școlilor din 17 martie 2021

Lista localităților cu rata de infectare și scenariul de funcționare a școlilor din 15 martie 2021

Lista localităților cu rata de infectare și scenariul de funcționare a școlilor din 14 martie 2021

Lista localităților cu rata de infectare și scenariul de funcționare a școlilor din 5 martie 2021

Lista este actualizată în funcție de cât de des publică autoritățile această centralizare

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Articolul LISTA Rata de infectare în fiecare localitate din România și scenariul în care funcționează școlile / Sectorul 1 din București a trecut de 6 la mie, pragul de intrare în carantină apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă