Lista antrenorilor pe care primarul Iașului, Mihai Chirica, îi dorește la Poli. Nume grele printre favoriți | EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

Poli Iași trece printr-un moment dificil, după ce antrenorul Andrei Cristea a fost demis și va reveni pe teren, ca jucător. Astfel, ProSport a obținut în exclusivitate lista oficialilor ieșeni pentru înlocuirea lui Cristea pe banca tehnică.

Andrei Cristea a devenit antrenorul ieșenilor pe 31 ianuarie și a fost demis din această funcție în urma unui derapaj șocant la adresa arbitrului Radu Petrescu. Informația că Andrei Cristea a fost trimis înapoi în teren a fost prezentată în exclusivitate de ProSport.

Cristea a fost eliminat în timpul meciului cu FC Voluntari, câștigat de ilfoveni cu scorul de 2-0. Deși, inițial, s-a crezul că Andrei Cristea a fost trimis în tribună din cauza protestelor, în realitate, tehnicianul i-ar fi adresat niște cuvinte halucinante centralului Radu Petrescu.

Lista de antrenori a primarului Mihai Chirica pentru înlocuirea lui Andrei Cristea la Poli Iași

ProSport a obținut în exclusivitate lista cu antrenorii care l-ar putea înlocui pe Andrei Cristea pe banca tehnică a lui Poli Iași.

Pe aceasta se află Cristiano Bergodi (fost antrenor al Universității Craiova), Claudiu Niculescu (antrenor la Concordia Chiajna), Vasile Miriuță (sub contract cu Minaur Baia Mare), Eugen Neagoe (tehnicianul Astrei Giurgiu) și Eugen Trică (liber de contract după desființarea lui Turris Turnu Măgurele).

Pe Eugen Trică, însă, conform surselor ProSport, nu îl dorește primarul Mihai Chirica.

Pe lângă numele aflate pe această listă, au mai fost speculate câteva variante de antrenori care ar putea prelua echipa din Copou. (Mai multe detalii, AICI)

Situație fără precedent la Poli Iași: Andrei Cristea, trimis înapoi în teren. Președintele Ciprian Paraschiv, sancționat

Situația dezastruoasă de la Poli Iași nu a rămas fără urmări, mai ales după derapajul lui Andrei Cristea în care i-ar fi transmis arbitrului Radu Petrescu că i-ar fi dorit moartea. În cursul acestei dimineți, Comitetul Director al clubului a luat decizii drastice, fără precedent pentru formația din Copou.

ProSport vă prezintă în exclusivitate deciziile Comitetului Director al lui Poli Iași, din care face parte inclusiv primarul Mihai Chirica. Ca urmare a deciziilor luate, Andrei Cristea nu va mai fi antrenorul echipei și va activa doar ca jucător, pe banca ieșenilor urmând a fi instalat un antrenor cu experiență, care să o salveze pe Politehnica de la retrogradare.

Prin urmare, Andrei Cristea va activa doar ca jucător în următoarea perioadă. Nu a scăpat nesancționat nici președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, care va plăti cu 10% din salariu, timp de 3 luni.

Directorul de scouting Toni Heleșteanu a plătit cu postul, fiind demis ca urmare a proastelor achiziții, care nu au ajutat deloc echipa.

Mai mult, deciziile clubului Poli Iași vor fi luate, pentru restul sezonului, doar de către Comitetul Director.

The post Lista antrenorilor pe care primarul Iașului, Mihai Chirica, îi dorește la Poli. Nume grele printre favoriți | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă