Lista antrenorilor cu care Adrian Mititelu negociază postul de antrenor la FC U Craiova! 4 nume grele se luptă pentru locul lăsat liber de Nicolo Napoli | EXCLUSIV

3 luni in urmă 21

FC U Craiova a uitat să mai câștige în Liga 2 și mai are un singur punct avans în fruntea clasamentului, astfel că Adrian Mititelu negociază cu patru nume grele pentru preluarea băncii tehnice, în capul listei fiind Mircea Rednic.

Sub comanda lui Dan Vasilică, echipa a câștigat un singur meci, la Ploiești, cu Petrolul, scor 0-1, marcând în total doar două goluri în cinci etape.

În ultima etapă, FC U Craiova a remizat și la Slobozia și mai are un singur punct peste revelația ASU Poli Timișoara, care a bătut-o sâmbătă pe Petrolul, scor 1-0.

FC U Craiova vrea să-l aducă pe Mircea Rednic! Patru nume grele pe lista lui Adrian Mititelu

Aflat la închisoare, Adrian Mititelu nu concepe să rateze promovarea, într-un sezon în care Rapid are evoluții oscilante, iar favoritele Petrolul și Universitatea Cluj joacă mult sub pretențiile fanilor.

Mircea Rednic, care a mai lucrat cu Mititelu în perioada 2004-2005, este favorit să ajungă la Craiova, după cum a anunțat și Fanatik, însă ProSport a aflat că mai multe nume mari sunt pe lista lui Adrian Mititelu.

Dacă Mircea Rednic nu acceptă oferta grupării din Bănie, următorul pe lista Craiovei este Bogdan Andone, rămas liber de contract după despărțirea de Astra. Tehnicianul a fost dorit de Olympiacos Nicosia, dar n-a ajuns la un acord cu formația din Cipru.

Cristi Pustai și Vasile Miriuță sunt și ei pe lista celor de la FC U Craiova

Cristi Pustai și Vasile Miriuță ar putea să ajungă și ei la FC U Craiova. Fost antrenor la Mediaș, alături de care a scris istorie cu Mainz, în preliminariile Europa League, Pustai vrea să plece de la Călărași și și-a depus memoriu pentru achitarea restanțelor financiare.

Vasile Miriuță n-a mai antrenat pe nimeni din luna iunie, atunci când s-a despărțit cu scandal de Hermannstadt, după ce Anamaria Prodan l-a adus la echipă pe spaniolul Ruben Albes.

„Acum o lună și ceva am avut o ofertă interesantă din Ungaria! Am fost dorit de o echipă din prima ligă. Îmi doresc să antrenez, să revin cât mai repede, iubesc cu adevărat această meserie. Și nu e important doar aspectul financiar. Am discutat cu niște impresari din Croația, sunt dorit și în țările arabe, să vedem ce se va întâmpla. Vedeți și dumneavoastră ce s-a întâmplat cu pandemia asta, a dat totul peste cap”, a spus Vasile Miriuță, pentru ProSport, în urmă cu o lună de zile.

The post Lista antrenorilor cu care Adrian Mititelu negociază postul de antrenor la FC U Craiova! 4 nume grele se luptă pentru locul lăsat liber de Nicolo Napoli | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă