Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. Anunţ oficial al clubului catalan

2 luni in urmă 34

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. FC Barcelona a anunţat că Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Contractul fotbalistului a expirat în această vară.

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona

„Deşi FC Barcelona şi Lionel Messi au ajuns la un acord şi la intenţia clară ca ambele părţi să semneze astăzi un nou contract, acest luucru nu se poate întâmpla, din cauza unor obstacole financiare şi structurale (regulamentele Ligii Spaniole). Drept urmare, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund că dorinţele jucătorului şi clubului nu vor fi îndeplinite până la urmă. FC Barcelona îşi exprimă din toată inima recunoştinţa faţă de jucător pentru contribuţia sa  la creşterea clubului şi îi urează toate cele bune în viitor în plan personal şi profesional”, este anunţul oficial catalanilor.

Lionel Messi, clip de 18 milioane de vizualizări în 16 ore. Ce face starul de la Barcelona cu cei trei copii ai săi VIDEO

Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu FC Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, cu toate că are deja 34 de ani. De altfel, este surprinzător că argentinianul nu a mai semnat, având în vedere că fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său, cifrat la 76 de milioane de euro pe an.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă