Lionel Messi nu mai stă la hotel! Și-a luat o vilă de lux la Paris, pentru care plătește lunar o sumă enormă

4 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Timp de aproape două luni, argentinianul a locuit cu soția și cei trei băieți ai lor într-un hotel de lux, deși Sergio Ramos sau alți coechipieri se oferiseră să-i găzduiască până când își vor găsi o casă. 

Lionel Messi a renunțat la hotel și a închiriat o vilă în Paris

Conform publicației franceze RMC Sport, căutările lui Messi pentru o casă s-au încheiat. "Puricele" a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde va fi vecin cu mai multe staruri de la PSG. Deși imobilul nu îndeplinește toate cerințele argentinianului, vila are două etaje, patru dormitoare, o grădină și o suprafață utilă de 300 metri pătrați. 

Totuși, vila nu deține și piscină interioară, unul dintre lucrurile pe care superstarul le dorea în noul său imobil. În total, Messi va trebui să scoată din buzunar o chirie lunară în valoare de aproximativ 20.000 de euro. De asemenea, argentinianul a angajat o echipă de securitate profesionistă, întrucât casele celor bogați din capitala Franței sunt predispuse la jafuri.

Sergio Ramos se oferise să-l găzduiască la el acasă pe Lionel Messi 

Ramos a fost transferat în urmă cu aproximativ două luni la Paris și deja s-a acomodat. Acesta și-a găsit rapid o locuință și era gata să-l găzduiască pe Leo Messi, cu care a fost rival în ”El Clasico” timp de 15 ani.

Hai în Digi Online să o cunoști pe cea mai puternică femeie din lume, Angela Merkel, și să vezi drumul ei către o carieră politică de succes. Azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

”Ar putea sta la mine prima săptămână sau cam așa ceva. Se poate simți confortabil, aș fi mai mult decât fericit să fac asta”, a spus Ramos, citat de AS.com.

Ramos i-a transmis același mesaj și lui Leo Messi, cu care va împărți vestiarul pentru cel puțin doi ani la PSG: ”Dacă tu și familia ta preferați să stați într-o casă decât într-un hotel, puteți sta la mine”, a fost mesajul fundașului spaniol, potrivit sursei citate.

Etichete: lionel messi , casa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă