Lionel Messi este al 12-lea jucător din „Echipa Anului” în FIFA 21! Ce atribute a primit atacantul

3 săptămâni in urmă 24

La doar câteva zile de la lansarea celui mai apreciat și popular eveniment din FIFA 21, Team Of The Year, producătorii jocului au revenit în acest mod al jocului cu încă un card excepțional, oferindu-le gamerilor unul dintre cele mai eficiente atribute ofensive din Ultimate Team.

EA Sports a prezentat astăzi ultimul card ce face parte din  Echipei Anului FIFA (TOTY). Cel de-al 12-lea jucător din FIFA 2021 este Lionel Messi, producătorii oferindu-i o serie excelentă de abilități de atac. Acest versiune a jucătorului, cu 98 rating, este incredibil de bună, în special datorită faptului că are mai multe abilități aproape maximizate, inclusiv accelerare, echilibru, dribling și poziționare. De asemenea, are statistici ridicate de meta-jocuri, cum ar fi 95 agilitate și 83 stamina. EA a îmbunătățit, în general, toate statisticile sale, inclusiv viteza (+8), forța (+8), șutul (+6) și pasa (+6), în comparație cu versiunea de 93 de puncte.

Ready to take on anyone.

The #TOTY + 12th Man are here.#FUT #FIFA21 pic.twitter.com/0VsinMEWuN

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) January 29, 2021

Cotat la aproximativ 5.000.000 monede, atacantul are o viteză de 93, compusă dintr-o accelerație de 99 și un sprint de 88, în timp ce șutul de 98 și pasa de 97 completează atributele de atac. Dribling-ul de 99 îi oferă cardului o agilitate de 95 și un control al balonului, atacantul devenind astfel foarte eficient cu mingea la picior. Pe partea tehnică, jucătorul a primit din partea Electronic Arts 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot.

Anul acesta, EA a ales trei atacanți, trei mijlocași, patru fundași și un portar din mai mult de 65 de jucători diferiți.

„Echipa Anului” în FIFA 21. Lista completă a jucătorilor selectați:

96-rated Manuel Neuer from Bayern Munich 94-rated Trent Alexander-Arnold from Liverpool 96-rated Virgil van Dijk from Liverpool 96-rated Sergio Ramos from Real Madrid 93-rated Alphonso Davies from Bayern Munich 97-rated Bruno Fernandes Manchester United 96-rated Kevin De Bruyne from Manchester City 96-rated Joshua Kimmich from Bayern Munich 97-rated Kylian Mbappé from Paris Saint-Germain 98-rated Robert Lewandowski from Bayern Munich 98-rated Cristiano Ronaldo from Piemont Calcio

 

The post Lionel Messi este al 12-lea jucător din „Echipa Anului” în FIFA 21! Ce atribute a primit atacantul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă