Lionel Messi are COVID-19. În ce stare se află celebrul fotbalist

2 săptămâni in urmă 26

Lionel Messi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea de sănătate a celebrului fotbalist? Fanii sunt triști pentru că din această cauză el urmează și să rateze câteva meciuri importante. Cum este acum starul argentinian?

Lionel Messi, testat pozitiv cu COVID-10: cum se simte fotbalistul acum?

Fanii lui Lionel Messi au aflat de curând faptul că acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus. Vedeta de la PSG a fost depistată cu COVID-19 chiar la venirea sa în Franța. PSG a comunicat în dimineața zilei de duminică faptul că 4 fotbaliști au fost infectați, printre ei numărându-se și Leo Messi.

Ceilalți trei sunt: Juan Bernat, Sergio Rico și francezul Nathan Bitumazala. Francezii menționează că aceștia s-au izolat conform legii și nu au dificultăți de sănătate. Din păcate, aceasta este o veste proastă pentru suporteri pentru că se apropie derby-ul cu Lyon.

Amintim că francezii joacă în cursul zilei de luni împotriva celor de la Vannes, ulterior urmează meciul cu rivala din 9 ianuarie. Partea bună este că starul argentinian se simte bine și respectă protocolul sanitar la fel ca ceilalți colegi.

„Se află în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător”

“Actualizarea medicală din această duminică, 2 ianuarie, îi privește pe Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico, Nathan Bitumazala și Neymar Jr. Cei 4 jucători care au fost testați pozitiv pentru Covid-19 sunt Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala.

În prezent, aceștia se află în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător. Neymar JR își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical și de performanță al Paris Saint-Germain. Revenirea lui la antrenament este încă de așteptat să fie în aproximativ 3 săptămâni”, arată anunțul oficial.

Alte detalii despre sportivi

Dintre ceilalți trei jucători, doar Neymar Jr. era o piesă importantă din angrenajul echipei. La primul antrenament al echipei și-au făcut apariția printre alții și: Kylian Mbappe, Marco Veratti, Keylor Navas sau Kimpembe.

Sportivii au reluat pregătirea pentru meciul cu amatorii de la Vannes. Amintim că guvernul francez va introduce noi reguli de izolare începând de luni. Măsurile prevăd ca persoanele care sunt testate pozitiv și sunt vaccinate trebuie să se izoleze doar 7 zile în loc de 10.

Fanii sportivilor le sunt alături în aceste clipe și le trimit mesaje frumoase care să îi încurajeze în momentele în care sunt departe de cei dragi. Suporterii sunt însă triști pentru că nu-i vor mai vedea în teren în meciurile care urmează.

The post Lionel Messi are COVID-19. În ce stare se află celebrul fotbalist appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă