Lionel Messi are Covid-19. Cine e considerat responsabil de infectarea starului argentinian

2 săptămâni in urmă 19

Lionel Messi are Covid-19. Starul argentinian de la PSG se află în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu temutul virus. Messi tocmai s-a întors din vacanța de Sărbători pe care a petrecut-o împreună cu familia în orașul său natal, Rosario, din Argentina. Petrecerea prilejuită de Crăciun, la care Messi și soția sa, Antonela, au fost prezenți, s-a desfășurat cu mulți invitați, inclusiv cu un faimos DJ argentinian.

Lionel Messi are Covid-19

Lionel Messi are Covid-19. Starul argentinian de la PSG a început noul an cu stângul, chiar dacă e piciorul său de bază. Messi și-a luat o scurtă vacanță, profitând de pauza competițională. El a decis să plece cu soția și cei 3 copii, Mateo, Ciro și Thiago, chiar în orașul natal din Argentina, Rosario, imediat după partida din 22 decembrie, cu Lorient.

Contrar discreției de până acum, Messi și Antonela apar într-un clip ce a devenit viral pe internet, distrându-se copios la petrecerea Crăciun. Lionel Messi dansează și chiar cântă, fiind înconjurat de o mulțime de invitați. Evenimentul a beneficiat de serviciile unui DJ argentinian faimos, Fer Palacio,

La întoarcerea la Paris, a sosit bomba: Messi are Covid-19. Informația a fost anunțată pe site-ul oficial al formației pariziene. Alături de Messi, încă 3 jucători au primit același diagnostic.

„Actualizarea medicală din această duminică, 2 ianuarie, îi privește pe Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico, Nathan Bitumazala și Neymar Jr. Cei 4 jucători care au fost testați pozitiv pentru Covid-19 sunt Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala.

În prezent, aceștia se află în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător. Neymar JR își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical și de performanță al Paris Saint-Germain. Revenirea lui la antrenament este încă de așteptat să fie în aproximativ 3 săptămâni”, se arată în anunțul oficial postat pe en.psg.fr.

Cine e considerat responsabil de infectarea starului argentinian

Situația lui Lionel Messi nu a picat bine nici vicecampioanei Franței, dar nici fanilor jucătorului. Aceștia au căutat un „țap ispășitor” pentru infectarea câștigătorului a 7 „Baloane de Aur”. Și l-au găsit în persoana DJ-ului Fer Palacio, cel care a asigurat „playlistul” petrecerii de pomină de Crăciun.

Înainte de a veni la petrecerea la care a fost și Messi, DJ-ul argentinian a participat la Coscu Army Awards, un eveniment organizat de Martin Perez Disalvo. Ulterior, au apărut informații conform cărora la acel eveniment muzical au luat parte și persoane infectate cu COVID-19.

Lionel Messi s-a și pozat alături de Fer Palacio cu ocazia Crăciunului. Iar de aici până la transformarea DJ-ului în vinovat n-a mai fost decât un pas. Muzicianul a primit sute de mesaje cu insulte și chiar de amenințare pe conturile de pe rețelele sociale.

„M-am trezit cu o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare, sunt în trending pe Twitter pentru că Messi a fost testat pozitiv cu COVID. M-au numit „criminalule”, plus alte amenințări. Mi-am făcut test pentru că am călătorit în Uruguay. Nu am COVID”, a fost mesajul transmis de Fer Palacio într-o filmare făcută pe InstaStories, alături de o poză cu dovada rezultatului testului.

Lionel Messi ar fi trebuit să joace cu PSG în 16-imile Cupei Franței, luni, contra echipei din Liga a 4-a, Vannes. Acum, revenirea argentinianului pe teren se va amâna. Următoarele partide ale vicecampioanei Franței sunt cu Lyon, în deplasare, pe 9 ianuarie și cu Brest, pe teren propriu, în 15 ianuarie.

 

 

The post Lionel Messi are Covid-19. Cine e considerat responsabil de infectarea starului argentinian appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă