Lionel Messi activează deja una dintre clauzele stipulate în contractul cu PSG. Ce ar fi decis să facă argentinianul

1 lună in urmă 37

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Fanii clubului parizian așteaptă cu sufletul la gură momentul în care "Puricele" va debuta și pe Parc des Princes, însă s-ar putea ca aceștia să mai aibă de așteptat, din cauza unei clauze stipulate în contractul cu vicecampioana Franței.

Lionel Messi va activa o clauză din contractul cu PSG

Așa cum se știa încă de la momentul anunțului că Messi a semnat cu PSG, în înțelegerea valabilă pe doi ani există o clauză conform căreia Messi poate prioritiza echipa națională, în sensul în care poate evolua în meciurile oficiale sau amicale ale Argentinei chiar dacă și clubul său dispută o partidă sau mai multe în aceeași perioadă. 

Acest scenariu va deveni realitate în câteva zile, conform presei britanice, care citează o publicație din Argentina. Selecționata "La Albiceleste" joacă vineri dimineață, 02:30, un meci cu Bolivia, contând pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022. A doua zi, la 18:30, PSG primește vizita celor de la Clermont, într-o partidă din etapa a cincea în Ligue 1.

Potrivit informațiilor apărute recent în țara sud-americană, Messi va activa clauza menționată anterior și va evolua pentru Argentina, devenind astfel indisponibil și pentru meciul de pe Parc des Princes.

Lionel Messi i-a înscris pe Thiago și pe Mateo la academia celor de la PSG

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

A doua zi după ce a bifat primele minute în culorile noii sale echipe, în meciul cu Reims, argentinianul s-a prezentat la centrul de antrenament Camp des Loges cu doi dintre copiii săi.

Este vorba de Thiago (8 ani), băiatul cel mare, și Mateo (5 ani), cel mijlociu. Conform ziarului francez L'Equipe, fotbalistul argentinian a ales să-i înscrie pe cei doi în academia celor de la PSG. Thiago va juca la echipa U10, în timp ce Mateo va evolua la nivelul U7. 

Anterior, cei doi juniori ai "Puricelui" au făcut parte din La Masia, academia Barcelonei, care este unul dintre cele mai performante centre de copii și juniori din lume. Academia celor de la PSG a cunoscut și ea un real progres de când clubul a fost cumpărat în întregime de către Emirul Qatarului, în 2012.

Etichete: psg , argentina , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă