Lionel Messi a oferit vești despre starea sa de sănătate! "Mi-a luat mai mult decât credeam să mă fac bine"

1 săptămână in urmă 11

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

"Puricele" a contractat virusul în jurul Crăciunului, în Rosario, orașul său natal din Argentina. Miercurea trecută, el a fost testat negativ și s-a putut întoarce în Paris, însă nu s-a refăcut complet și a ratat meciul cu Lyon din campionat, încheiat la egalitate, scor 1-1

Lionel Messi a oferit vești despre starea sa de sănătate

Fotbalistul lui PSG nu a mai oferit nicio noutate despre starea sa de sănătate încă de pe 1 ianuarie, însă joi a luat legătura din nou cu fanii săi, prin intermediul contului personal de Instagram. Argentinianul a transmis că încă muncește pentru a deveni 100% apt fizic, dar și că este nerăbdător să revină pe teren. 

"Bună seara! După cum știți, am avut COVID-19 și vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele primite și să vă anunț că mi-a luat mai mult decât credeam să mă fac bine, dar sunt aproape recuperat complet și abia aștept să revin pe teren. M-am antrenat zilele astea pentru a ajunge din nou la 100%. Se anunță provocări frumoase în acest an și sper să ne vedem cât mai curând. Mulțumesc!", a transmis Messi. 

Argentinianul s-ar putea întoarce pe teren sâmbătă, la meciul cu Brest, pe care PSG îl va juca pe teren propriu, în etapa cu numărul 21 din Ligue 1. 

  • Următorul meci al lui PSG este sâmbătă, de la 22:00, contra lui Brest. Meciul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în Aplicația Digi Sport, de către abonații RCS & RDS. 

Acuzat că l-a infectat pe Lionel Messi cu COVID-19, celebrul DJ s-a apărat

Unul dintre cei considerați vinovați pentru infectarea cu COVID-19 a lui Lionel Messi este Fer Palacio, un DJ, celebru în Argentina.

Fer Palacio a fost prezent, înainte de Crăciun, la un eveniment în urma căruia au fost depistați cu COVID-19 mai mulți participanți și, deși teoretic trebuia să intre în izolare, la petrecerea de Crăciun a fost surprins alături de Lionel Messi.

Asta i-a făcut pe mai mulți suporteri ai fotbalistului să-l ”asedieze” cu mesaje, unele regretabile, ba chiar numele său intrase în trending pe Twitter, însă Fer Palacio s-a apărat și a publicat pe contul personal de Twitter o captură de ecran în care era dovada că nu are COVID-19.

Nu l-am infectat pe Messi”, a scris Fer Palacio.

Etichete: psg , lionel messi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă