Lionel Messi a devenit primul fotbalist din istorie plătit în criptomonede! De ce a luat această decizie PSG

2 luni in urmă 22

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Cifrele reale ale înțelegerii dintre argentinian și clubul din Paris au fost făcute publice de ziarul Le Parisien, însă noi detalii continuă să iasă la iveală.

Lionel Messi, primul fotbalist din istorie plătit în criptomonede

Messi a încasat un bonus uriaș de 40 de milioane de euro la semnarea contractului, dar o parte din acești bani au fost primiți sub formă de criptomonede.

Gruparea franceză a dezvăluit pe site-ul oficial faptul că în "pachetul de bun-venit" al lui Messi a inclus și câteva criptomonede proprii, numite $PSG Fan Tokens. Conform parizienilor, inițiativa îi poziționează ca unul dintre cluburile sportive inovatoare și avangardiste.

"$PSG Fan Tokens s-au dovedit un succes real pentru club. Am reușit să ne conectăm cu o audiență globală, creând un flux de venituri digitale semnificative. Includerea criptomonedelor în pachetul de bun-venit al jucătorului creează o legătură imediată cu comunitatea de milioane de suporteri din întreaga lume", a explicat PSG pe site-ul oficial.

  • 38,88 dolari valorează în acest moment criptomoneda $PSG Fan Token, conform site-urilor de specialitate.

Cifrele contractului lui Lionel Messi la PSG, publicate de Le Parisien

Publicația franceză a dezvăluit faptul că Messi urmează să primească un salariu de 41 de milioane de euro la PSG, mai mult decât cifrele vehiculate anterior. Astfel, fotbalistul îl depășește pe Neymar în clasamentul salariilor de pe Parc des Princes, brazilianul încasând aproximativ 37 de milioane de euro anual.

Fostul decar al Barcelonei a primit și un bonus uriaș la semnătură: 40 de milioane de euro. De asemenea, gruparea pariziană a inclus mai multe bonusuri de performanță, fostul jucător al Barcelonei urmând să primească și mai mulți bani în cazul câștigării Ligii Campionilor sau obținerii Balonului de Aur pentru a șaptea oară.

Etichete: psg , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă