Lionel Messi a acceptat, după 3 ani, provocarea lansată de Cristiano Ronaldo

2 luni in urmă 38

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Provocarea pe care Cristiano Ronaldo i-a lansat-o lui Leo Messi

Conform ultimelor informații, starul argentinian s-a înțeles cu vicecampioana Franței, iar anunțul oficial al transferului va fi făcut în câteva zile.

Cristiano Ronaldo și Leo Messi au fost rivali în La Liga timp de 9 ani, însă în 2018 drumurile lor s-au despărțit. CR7 a plecat de la Real Madrid și a semnat cu Juventus, moment în care i-a transmis un mesaj starului argentinian: "Sper să accepte și el o provocare, cum am făcut eu".

Cristiano Ronaldo spera să îl reîntâlnească pe Leo Messi în Serie A, însă "Puricele" a ales PSG. "Poate lui Messi îi e dor de mine. Eu am jucat în Anglia, Spania, Italia, Portugalia, pentru echipa națională, iar el e încă în Spania. Poate are nevoie de mine...Pentru mine, viața e o provocare. Îmi place asta și îmi place să fac oamenii fericiți. Mi-ar plăcea ca Messi să vină în Italia într-o bună zi. Sper ca și el să accepte provocările, așa cum am făcut eu. Dar, dacă e fericit la Barcelona, respect asta. E un jucător fantastic și un băiat bun.", a mai afirmat Ronaldo, pentru Gazzetta dello Sport, în decembrie 2018.

Acum, Leo Messi a acceptat provocarea de a evolua la o altă echipă, după ce și-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona. Starul argentinian va semna cu PSG un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Etichete: juventus , barcelona , cristiano ronaldo , psg , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă