Lincar a spus de ce nu s-a prăbuşit la golul Rapidului, care tocmai îi refuzase "viza de Liga 1 în ultima secundă"

5 luni in urmă 24

Finala WTA de la Roma: Simona Halep - Karolina Pliskova (luni, ora 15:30, Digi Sport 1)

Gaz Metan Mediaș - Dinamo (luni, ora 21:00, Digi Sport 1)

Atunci, giuleştenii le-au interzis promovarea adversarilor printr-un gol marcat la ultima fază, după o lovitură liberă, rezultat care pe ei nu i-a mai ajutat cu nimic, dar a promovat FC Argeş în dauna Turrisului.

Lincar a explicat cum şi-a păstrat calmul când Rapid i-a interzis viza de Liga 1 în ultima secundă din play-off

Prezent la emisiunea Digi Sport Matinal, Erik Lincar, antrenorul lui Turris, a explicat cum a putut să-şi păstreze calmul în momentul în care echipa lui a ratat promovarea, iar jucătorii săi începuseră să se tăvălească pe gazon.

"Eu sunt un antrenor atipic. Imediat după meci nu am ştiut rezultatele de pe celelalte stadioane. Eu am avut o şedinţă cu staff-ul şi le-am zis că dacă îmi spune cineva vreun rezultat o să aibă de suferit.

Apoi, după ce am revăzut meciul, am văzut că în ultimele 25 de minute am suferit mult. Egalarea poate a venit şi pe fondul lipsei noastre de reacţie, când nu am reuşit să dam al doilea gol", e explicat Lincar la "Matinal".

Lincar nu crede că Turris e favorită la promovare

Provocat să răspundă dacă nu era mai bine ca jucătorii săi să tragă de timp la acea "finală" cu Rapid ca să-şi îndeplinească obiectivul, Lincar a reacţionat la fel de atipic.

"Nu o să fiu niciodată de acord cu crampe, cu trageri de timp. Fotbalul trebuie jucat pe teren. Cine poate joacă, cine nu, trece în tribună".

Considerat de Neaga, prezent şi el în platou, favorit la promovare în acest sezon, antrenorul lui Turris a început să râdă.

"Aici nu sunt de acord. Sunt tacticile din trecut... Nu suntem noi favoriţi, sunt vreo 8-9 echipe. În primul rând trebuie să ajungi în play-off, că acolo intră doar şase echipe. Şi acolo vedem cine promovează, că sunt două care merg direct şi două care merg la baraj", a mai spus Lincar.

Apoi, Erik a putut să şi glumească pe seama momentului în care rapidiştii le-au "refuzat viza de Liga 1 în ultima secundă" şi să povestească modul în care a trecut peste o dezamăgire imensă şi a luat-o de la capăt.

Rezumat video Rapid-Turris 1-1, în ultimul meci din play-off-ul Ligii a 2-a

Video rezumat Rapid-Turris 1-1, în etapa a 4-a din Liga a 2-a

Etichete: erik lincar , video rapid-turris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă