Lily Collins, vedeta serialului „Emily in Paris”, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

1 lună in urmă 18

Lily Collins, vedeta serialului „Emily in Paris”, s-a căsătorit după doi ani de relație cu regizorul Charlie McDowell. Ceremonia a avut loc în aer liber, la izvoarele termale din Dunton, Colorado.

Lily Collins, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu Charlie McDowell, bărbatul cu care avea o relație de doi ani, iar în urmă cu un ai cei doi s-au logodit. Nunta a fost una restrânsă, la eveniment au participat doar familia și prietenii apropiați cuplului.

„Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu niciodată cum trebuie cât de nepământesc a fost weekendul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe…”, a spus actrița.

lily-collins-vedeta-serialului-emily-in-paris-s-a-casatorit-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Starul din serialul „Emily in Paris” și soțul ei și-au spus jurămintele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în aer liber, la izvoarele termale din Dunton, Colorado. Imaginile de la căsătoria celor doi sunt spectaculoase. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 4 septembrie, însă ea abia marți a dat vestea cea mare pe una dintre rețelele de socializare, unde a și postat câteva fotografii din ziua cea mare.

Lily Collins: „N-am fost nicicând mai fericită

„N-am fost nicicând mai fericită. Nu mi-am dorit niciodată să aparţin cuiva mai mult decât ţie, iar acum voi fi soţia ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt, pentru totdeauna. Te iubesc mai presus de orice, Charile!”, a mai scris Lily Collins.

„M-am căsătorit cu cea mai generoasă, mai atentă şi mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily!”, i-a răspuns mirele într-o postare similară pe Instagram

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă