Ligue 1: Duel sub semnul echilibrului pe „Velodrome” » Pariem „safe” la Marseille – Rennes!

4 săptămâni in urmă 20

Olympique Marseille va primi astăzi de la ora 22:00 pe „Velodrome” vizita formației Rennes, într-un meci contând pentru runda a 22-a din Ligue 1.

Cele două formații sunt vecine de clasament înaintea duelului de astăzi, O.M. fiind pe locul 6 cu 32 de puncte în timp ce Rennes se află pe locul 5 cu 36 de puncte, la distanță de trei lungimi de Monaco, formație aflată pe locul 4, ultimul care asigură prezența la startul ediției viitoare a Champions League.

Trupa lui Andre Villas-Boas nu se află în cea mai bună formă, având patru înfrângeri consecutive în toate competițiile, cedând pe linie ultimele trei dispute susținute în Ligue 1. Această serie negativă a îndepărtat Marseille de „top 4”, însă o victorie în jocul de astăzi cu Rennes, una dintre contracandidatele la un loc de Champions League, îi poate readuce în calcule pentru a-și atinge obiectivul. De cealaltă parte trupa lui Julien Stephan a cedat runda trecută pe teren propriu la limită cu Lille, scor 1-0, eșecul punând capăt unei serii de șapte meciuri la rând în care Rennes nu cunoscuse gustul înfrângerii.

Cu siguranță Olympique Marseille va aborda acest meci extrem de motivată pentru a nu pierde contactul cu „top 4”. Echipa lui Andre Villas-Boas este pe plus în duelurile din ultimul timp cu Rennes, conducând la victorii cu 2-1 în ultimele șase confruntări, celelalte trei dueluri terminându-se nedecis. În tur, Rennes s-a impus cu scorul de 2-1, selecția „ambele marchează” fiind de altfel câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe”.

Pont: Marseille – Rennes, 1X – cota 1.47

Echipe probabile Marseille – Rennes:
Marseille: Mandanda – Nagatomo, Caleta-Car, Balerdi, Sakai – Gueye, Rongier – Germain, Sanson, Thauvin – Dario Benedetto
Antrenor: Andre Villas-Boas
Rennes: Salin – Maouassa, Aguerd, Nyamsi, Traore – Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud – Terrier, Doku, Grenier
Antrenor: Julien Stephan

 

The post Ligue 1: Duel sub semnul echilibrului pe „Velodrome” » Pariem „safe” la Marseille – Rennes! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă