Ligue 1: Derby pe „Velodrome” » Marseille- Lyon se pariază la cota 1.75!

1 lună in urmă 2

Duminică, de la ora 22:00, pe „Velodrome” în cadrul rundei cu numărul 27 din Ligue 1 se va disputa derby-ul Marseille – Lyon.

La O.M. vom asista la debutul pe bancă al argentinianului Jorge Sampaoli care preia echipa de pe locul 7 cu 38 de puncte, fiind la trei puncte de Metz care se află pe locul 5, loc ce asigură prezența în Europa League. Marseille nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului având un singur succes în ultimele 9 runde, bifând eșecuri pe linie în ultimele trei reprezentații pe teren propriu cu Nîmes, Lens și PSG.

Lyon a fost devansată de PSG în clasament în urma victoriei pe care Mbappe & co au înregistrat-o cu 4-0 sâmbătă seara la Dijon. Cu 55 de puncte, oaspeții abordeză derby-ul de pe „Velodrome” de pe locul 3, la două puncte de PSG și la trei de liderul Lille. Față de Marseille, O.L. trece printr-o perioadă foarte bună având șase victorii în ultimele șapte meciuri disputate. Singurul eșec în această serie a fost înregistrat în propriul fief, scor 2-1 cu Montpellier.

Gazdele nu vor putea conta în acest meci pe Dario Benedetto, Valentin Rongier și Hiroki Sakai, toți suspendați, Florian Thauvin și Arkadiusz Milik fiind dați incerți de presa din Hexagon. De partea cealaltă, la oaspeți singurul absent va fi Marcello care este accidentat. În tur, cele două formații au terminat nedecis, scor 1-1, selecția „ambele marchează” fiind câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe” din Ligue 1.

Pont: Marseille – Lyon, Ambele marchează – cota 1.75  

Echipe probabile Marseille – Lyon:
Marseille: Mandanda – Lirola, Alvaro, Caleta-Car, Nagatomo – Kamara, Gueye – Khaoui, Payet, Thauvin – Milik.
Lyon: Lopes – Dubois, Denayer, Diomande, Cornet – Mendes, Guimaras, Paqueta – Toko Ekambi, Memphis, Aouar.

 

The post Ligue 1: Derby pe „Velodrome” » Marseille- Lyon se pariază la cota 1.75! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă