Ligia Moldovan, de la concurentă X Factor România, la mentor tinerii atrași de muzică

1 lună in urmă 18

De Raluca Bădică.
Publicat: 13.04.2021, 13:49.
Actualizat: 13.04.2021, 13:49

Ligia Moldovan, fostă concurentă în primul sezon X Factor România, a cunoscut momentul de glorie după ce a lansat piesa „30 de grade”, care a ajuns la aproape 24 de milioane de vizualizări pe Youtube. Astăzi Ligia Moldovan are multe alte hituri dar și... o școală de muzică.

La primul sezon X Factor România, Ligia Moldovan avea 18 ani. Şi multe, multe emoţii, pentru că la preselecții vocea îi juca feste. A cântat superb, a trecut proba, iar jurata de atunci, Paula Seling, a luat-o în echipa ei. Momentul de glorie l-a cunoscut după ce-a lansat piesa "30 de grade", cu aproape 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Astăzi Ligia Moldovan are multe alte hituri dar şi o şcoală de muzică. Ba chiar a lansat şi o piesă împreună cu Tiana Maria, una dintre elevele ei.

„Pe lângă școală, noi lucrăm la album. Cred că o să se numească Yin și Yang. Cel puțin așa era înainte de pandemie. Să sperăm că nu o să influențeze pandemia dacă schimbăm sau nu numele albumului. Avem deja 8 piese gata. Le lucrez împreună cu Constantin. Urmează o piesă la radio, la care acum lucrăm și sună bine și aștept să lansăm primul videoclip al următoarei melodii pe care o lansam și l-am filmat deja”, a declarat Ligia Moldovan.

Mai multe informații în videoclip.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă