Liga 3, etapa 15 | Steaua și CSO Cugir joacă astăzi pentru a obține calificarea matematică la primul baraj de promovare. Știm deja primele două campioane și că, mai nou, nimeni nu mai retrogradează direct

4 săptămâni in urmă 18

Patru etape au mai rămas până la finalul sezonului regular al Ligii 3, ediția 2020/2021, iar runda a 15-a începe de vineri și se încheie de această dată duminică, nu sâmbătă.

Înainte de această etapă, Federația Română de Fotbal a decis joi să modifice sistemul competițional din acest sezon, cu patru runde înainte de final. Schimbarea vine în sprijinul ultimelor clasate, care nu vor mai retrograda direct, ci vor merge la un posibil baraj cu echipe de Liga 4 câștigătoare a unui prim baraj. Posibil, deoarece regulile date de FRF AJF-urilor, să organizeze un campionat într-o lună de zile, sunt complicat de îndeplinit de majoritate.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Liga 3, etapa 15 | Steaua și CSO Cugir joacă astăzi pentru a obține calificarea matematică la primul baraj de promovare. Știm deja primele două campioane și că, mai nou, nimeni nu mai retrogradează direct appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă