Liga 3, etapa 13, rezultate | Steaua umilește, ACUM, Dinamo 2. FCSB 2 a învins la scor Rapid 2, liderul Unirea Dej a pierdut la Turda. Șelimbăr a trecut fără probleme de Horezu, Alexandria a câștigat derby-ul cu Roșiori

1 lună in urmă 2

A treia etapă a Ligii 3 programată în 2021, a 13-a a sezonului 2020/2021, respectiv a patra a returului, debutează astăzi, 26 martie, și se va încheia la o dată necunoscută încă, după ce astăzi, Corona Brașov, liderul Seria a 5-a, s-a ”covidat” peste noapte și n-a mai fost aptă de joc cu câteva ore înainte de partida pe care trebuia să o joacă la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi 2. Oficial, brașovenii au obținut amânarea jocului din partea FRF, pentru trei cazuri de COVID-19 în lot, iar neoficial, echipa lui Călin Moldovan s-a speriat că întâlnea un adversar întărit de la prima formație a clubului Sepsi și s-a dat lovită pentru a nu pierde.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Liga 3, etapa 13, rezultate | Steaua umilește, ACUM, Dinamo 2. FCSB 2 a învins la scor Rapid 2, liderul Unirea Dej a pierdut la Turda. Șelimbăr a trecut fără probleme de Horezu, Alexandria a câștigat derby-ul cu Roșiori appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă