Liga 2: În lupta pentru promovare jucăm „tare” » Csikszereda – „U” Craiova 1948 se pariază la cote de 2.00 și 2.02!

1 lună in urmă 31

Marți de la ora 16:30, va avea loc Csikszereda – „U” Craiova 1948, duelul urmând a deschide runda a treia a acestei ediții a play-off-ului Ligii secunde.

Cele două formații sunt despărțite de șase pucte în clasament, oltenii fiind pe locul 2 cu 39 de puncte în timp ce ciucanii ocupă locul 5 cu 33 de puncte.

Ciucanii au debutat cu un eșec în play-off, s-a înclinat cu 1-0 pe teren propriu la limită în fața Rapidului, după care a ținut în șah CS Mioveni în deplasare. Miza celor trei puncte puse în joc este uriașă pentru elevii lui Valentin Suciu care în cazul unui eșec ar păstra șanse mici la promovarea în Liga 1, un obiectiv pe care ciucanii l-au luat în calcul odată cu pătrunderea surprinzătoare în „top 6”.

De partea cealaltă, intrați în play-off de pe primul loc, oltenii și-au depus candidatura încă din start la primele două locuri care asigură promovarea directă. Elevii lui Eugen Trică sunt neînvinși după primele două runde din „top 6” fiind la egalitate de puncte cu Rapid, „giuleștenii” fiind pe primul loc datorită golaverajului superior. După ce au debutat cu o remiză albă la Mioveni, scor 0-0, „juveții” s-au impus în Bănie la limită, scor 1-0, în fața celor de la ASU Poli Timișoara, unicul gol al partidei fiind marcat de William Baeten. În sezonul regular al Ligii secunde, cele două forrmații au terminat nedecis la Miercurea Ciuc, scor 1-1.

Ponturi: Csikszereda – „U” Craiova 1948
PSF 2- cota 2.00
X2 și peste 1.5 goluri- cota 2.02

The post Liga 2: În lupta pentru promovare jucăm „tare” » Csikszereda – „U” Craiova 1948 se pariază la cote de 2.00 și 2.02! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă