Liga 2, etapa 2 | Poli Iași – Concordia Chiajna, meciul vedetă al dimineții. De la ora 11:00 se joacă și la Timișoara, Slobozia și Brăila

2 luni in urmă 25

Etapa a 2-a a noului sezon de Liga 2 a debutat încă de joi, când, la Techirghiol, FC Hermannstadt s-a impus cu 2-0 în meciul cu Unirea Constanța, cele două echipe mergând pe aceeași linie pe care a început campionatul.

Următoarele patru jocuri, Poli Iași – Concordia, Brăila – FC Brașov, Slobozia – Șelimbăr și Ripensia – Unirea Dej, sunt stabilite să aibă loc astăzi, de la ora 11:00. Dintre formațiile gazdă de la aceste partide, primele două au început sezonul cu eșec în deplasare, ialomițenii au câștigat, iar timișorenii roș-galbeni au terminat la egalitate acasă. Dintre formațiile oaspete, formațiile din Chiajna și Șelimbăr au debutat cu victorii pe teren propriu, FC Brașov a terminat la egalitate, iar Dejul a pierdut în fața propriilor suporteri.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Liga 2, etapa 2 | Poli Iași – Concordia Chiajna, meciul vedetă al dimineții. De la ora 11:00 se joacă și la Timișoara, Slobozia și Brăila appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă