Liga 2, etapa 16 | Patru meciuri se joacă ACUM. S-a marcat de trei ori pe două dintre stadioane. Dunărea Călărași – Farul începe la ora 12:30

1 lună in urmă 1

Prima etapă de Liga 2 din 2021 a început de joi, 18 februarie, cu două meciuri: ASU Poli – SCM Gloria Buzău 2-0 și Viitorul Pandurii – ”U” Cluj 1-2. Va continua cu cinci partide stabilite sâmbătă, unul duminică și altul tocmai marți, la Ploiești. În această rundă stau Pandurii și U Craiova 1948 SA.

Din această etapă vom avea două echipe care vor sta aproape în fiecare săptămână până la finalul sezonului regular de Liga 2, din care mai sunt de disputat doar șase runde. Dacă pe parcursul celor 15 etape desfășurate până acum a stat o echipă, fiindcă sezonul a început cu un număr impar de competitoare, din acest moment a doua formație care va sta se datorează retragerii celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Liga 2, etapa 16 | Patru meciuri se joacă ACUM. S-a marcat de trei ori pe două dintre stadioane. Dunărea Călărași – Farul începe la ora 12:30 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă