Liga 2: Astăzi în play-off atacăm profitul cu super cote la CS Mioveni – ASU Poli și „U” Craiova – Rapid »»

3 săptămâni in urmă 13

Astăzi în play-off-ul Ligii a 2-a sunt programate partidele rundei cu numărul 4. Ne vom îndrepta atenția către CS Mioveni – ASU Poli Timișiara și „U” Craiova – Rapid, partide de la care am extras cele mai bune variante de pariere.

De la ora 16:00, CS Mioveni va primi vizita celor de la ASU Poli Timișoara. Cele două formații sunt despărțite de cinci puncte în clasament, „galben-verzii” fiind pe locul 3 cu 38 de puncte, în timp ce bănțenii ocupă poziția a 5-a cu 33 de puncte.

Aflată la patru lungimi de Rapid și „U” Craiova 1948, formații clasate pe primele două locuri, care asigură la finalul acestui play-off promovarea directă în prima ligă a țării, CS Mioveni abordează partida cu un moral de fier având în vedere că vine după o victorie clară, scor 5-1 în deplasare cu Dunărea Călărași. De partea cealaltă, bănățenii au moralul la pământ având în vedere că la mijlocul săptămânii au pierdut dramatic pe teren propriu în fața Rapidului, scor 2-1. Bănățenii au același punctaj (33 pct.) și aceeași linie de clasament cu Csikszereda, cele două împărțindu-și locurile 5 și 6 din play-off.

Miza celor trei puncte puse în joc în acest duel este uriașă. Cu o victorie, CS Mioveni se poate apropia de primele două locuri ale clasamentului având în vedere că „U” Craiova 1948 și Rapid se vor lupta în Bănie și una dintre ele, sau chiar ambele în cazul în care va rezulta remiză, vor pierde puncte. La fel de importante sunt punctele și pentru bănățeni care cu o victorie ar rămâne în cursa promovării, fie direct, fie de pe loc de baraj.  În schimb, cu un eșec în acest meci elevii lui Dan Alexa își vor diminua șansele de a mai spera la Liga 1.

Ponturi CS Mioveni – ASU Poli Timișoara:
CS Mioveni câștigă oricare repriză- cota 1.65
1X și sub 2.5 goluri- cota 1.80

Celălalt meci asupra căruia ne vom îndrepta atenția, „U” Craiova – Rapid este programat de la ora 21:00. Cele două sunt principalele pretendente la primele două locuri care asigură promovarea directă în prima ligă a țării, șansele ca duelul din Bănie să se reediteze și sezonul viitor în Liga 1 fiind foarte mari. După primele trei runde disputate din acest play-off, „giuleștenii” și oltenii își împart pozițiile 1 și 2 din clasament, ambele contabilizând câte 42 de puncte, „alb-vișinii” fiind lideri datorită golaverajului superior, 7-2 față de cel al „juveților”, 3-1. Craiova este neînvinsă cu Eugen Trică la timonă, având  trei victorii și două remize.

În play-off, oltenii au două succese, 1-0, acasă cu  ASU Poli Timișoara și 2-1 la Miercurea Ciuc cu Csikszereda și o remiză, 0-0 la Mioveni. Îndreptățiți să viseze la revenirea în prima divizie sunt și „giuleștenii” care au trei victorii din tot atâtea posibile în acest play-off. Runda precedentă „alb-vișinii” s-au impus dramatic în Banat în fieful formației ASU Poli Timișoara, scor 2-1, prin două goluri marcate pe final de meci.

Indiferent de rezultatul care se va consemna la finalul celor 90 de minute de joc în Bănie, cele două formații vor încheia acastă rundă pe primele două locuri, distanța față de echipa aflată pe 3, CS Mioveni fiind de patru puncte. Deși s-ar mulțumi și cu o remiză, pentru că ar rămâne pe primul loc, bucureștenii vor veni în Bănie deciși să răzbune umilința din sezonul regular, 5-0, fiind astfel toate premisele să asistăm la un meci deschis, cu goluri de ambele părți mai ales că și oltenii au arătat forță ofensivă în ultimul joc din campionat pe care l-au câștigat la Miercurea Ciuc, mai clar decât o arată scorul, 2-1.

Ponturi „U” Craiova 1948 – Rapid București:
Gol marcat în ambele reprize – cota 2.05
X2 și peste 1.5 goluri- cota 2.18

După cum bine știți, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa o „dublă” cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1.

The post Liga 2: Astăzi în play-off atacăm profitul cu super cote la CS Mioveni – ASU Poli și „U” Craiova – Rapid »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă