Liga 1: Viitorul – Gaz Metan Mediaș » Echipa lui Hagi caută revanșa după eșecul din urmă cu o săptămână de la Ovidiu!

3 săptămâni in urmă 36

Marți, de la ora 19:00, la Ovidiu, va avea loc Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș, duelul contând pentru runda a 2-a a play-out-ului Ligii 1.

Cele două formații sunt despărțite de două puncte înaintea acestei confruntări, ardelenii find pe 5 cu 18 puncte iar constănțenii pe 7 cu 16 puncte, ambele beneficiind de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată echipelor care au terminat „regularul” cu punctaj impar. În prima rundă din play-out Viitorul a cedat la limită la Arad cu UTA, scor 1-0 în timp ce Gaz Metan a fost ținută în șah de FC Voluntari la Mediaș, scor 1-1.

Miza celor trei puncte puse în joc este uriașă având în vedere situația din clasament a celor două formații, dobrogenii abordând jocul de pe loc de baraj. Echipa lui Cătălin Anghel are însă șansa de a trece peste Gaz Metan în clasament și de a lua o gură de oxigen în perspectiva următoarelor dueluri de foc pe care le va susține în acest play-out și mai mult ca sigur că Tsoumou & co vor da totul pentru a se impune și a răzbuna astfel și eșecul din urmă cu o săptămână.

Ne așteptăm ca  Viitorul să aibă inițiativa și posesia în acest meci în care medieșenii s-ar mulțumi și cu un punct și vor alege cartea contraatacului în încercarea de a-și atinge obiectivul fixat și de a se întoarce cu punct sau puncte din această deplasare. De notat ar fi că în 4 din ultimele 5 „directe”, tabela de marcaj a fost schimbată de fiecare dată de două ori, motiv pentru care vom paria în consecință.

Ponturi Viitorul – Gaz Metan Mediaș:
Peste 1.5 goluri- cota 1.40
Viitorul câștigă oricare repriză- cota 1.55
Peste 4.5 cornere- cota 1.57
Viitorul, peste 1.5 carrtonașe – cota 1.60

Echipe probabile Viitorul – Gaz Metan Mediaș: 
Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc – G. Matei, Grameni, A. Ciobanu – Jo Santos, Tsoumou, Grădinaru
Antrenor: Cătălin Anghel
Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Yuri, Baco, Horj – Butean, N. Chamed, G. Moura, Deaconu, Velisar – Morar, Plumbuitu
Antrenor: Mihai Teja
Arbitru: Geroge Găman (Craiova)
Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Ferencz Tunyogi (Sălaj)

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

The post Liga 1: Viitorul – Gaz Metan Mediaș » Echipa lui Hagi caută revanșa după eșecul din urmă cu o săptămână de la Ovidiu! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă