Liga 1: Război pentru supraviețuire la Mediaș » Gaz Metan – Dinamo se joacă și la pariuri!

3 săptămâni in urmă 16

Vineri de la ora 20:30 la Mediaș, va avea loc Gaz Metan – Dinamo, duelul urmând a conta pentru runda a treia a play-out-ului Ligii 1

„Câinii” traversează o criză fără precedent fiind fără victorie în ultimele 12 meciuri din Liga 1. Eșecul din ultima rundă de pe teren propriu cu UTA, scor 1-0, a fost al 18-lea stagional, Deian Sorescu & co stabilind un record istoric negativ pentru Dinamo care niciodată de la înființare nu a mai colecționat atât de multe înfrângeri într-un campionat. Și sezonul încă nu s-a încheiat!

Aflați pe locul 8 cu 15 puncte, beneficiind și de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată echipelor care au terminat „regularul” cu punctaj impar, cum este și cazul ardelenilor, „alb-roșii” vin la Mediaș dornici să puncă capăt acestei serii negre, victoria fiind singura variantă pe care o iau în calcul.

Deși se anunță a fi foarte grea, misiunea „câinilor” nu este însă imposibilă având în vedere că au un moral ascendent asupra ardelenilor după cele două victorii din acest sezon regular. În plus, nici Gazul (locul 7- 18 pct.) nu trece prin cea mai fericită perioadă, având doar o victorie în ultimele 10 meciuri din liga 1. Ce-i drept însă, băieții lui Mihai Tejan au doar un singur eșec în ultimele cinci meciuri în care pe lângă succesul bifat la Ovidiu cu Viitorul în ultima etapă din „regular” au înregistrat și trei remize.

Remiza exclusă la Mediaș!

Remiza nu avantajează nicio formație motiv pentru care ne așteptăm ca ambele să joace totul pe cartea atacului fiind astfel toate premisele să rezulte un meci spectaculos, cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință. Remarcăm faptul că selecția „peste 1.5 goluri” a fost „VERDE” în 18 din ultimele 20 „directe” oficiale dintre cele două formații. În seoznul regular Dinamo a câștigat ambele întâlniri, 3-1 la Mediaș și 2-1 în „Groapă”.

Ponturi Gaz Metan – Dinamo
Peste 1.5 goluri – cota 1.44
PSF X – cota 1.60
Peste 7.5 cornere – cota 1.47
Gaz Metan, peste 2.5 cartonașe – cota 1.53

Echipe probabile Gaz Metan – Dinamo:
Gaz Metan: Pleșca – Yuri, Baco, Horj – Butean, N. Chamed, Gabriel Moura, Deaconu, Velisar – Plumbuitu, Morar
Antrenor: Mihai Teja
Dinamo: Eșanu – Ehmann, Bejan, Albentosa, St. Filip – Răuță, Anton – Bani, Fabbrini, Sorescu – Nemec
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

The post Liga 1: Război pentru supraviețuire la Mediaș » Gaz Metan – Dinamo se joacă și la pariuri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă