Liga 1: Partidă cu greutate pentru sibieni la Mediaș » Pariurile la FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște sunt făcute!

1 lună in urmă 43

Joi de la ora 17:00, FC Hermannstadt va întâlni Chindia Târgoviște, într-un meci care va avea loc la Mediaș în cadrul rundei a 19-a a Ligii 1.

Sibienii abordează confruntarea de pe locul 15 cu 16 puncte, având șase meciuri consecutive în campionat fără victorie, serie în care au bifat patru eșecuri și două remize. După ce a debutat cu un egal în deplasare cu Academica Clinceni, scor 0-0, Liviu Ciobotariu a suferit și primul eșec ca antrenor al ardelenilor cedând clar la Mediaș confruntarea cu CFR Cluj, scor 3-1.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște pleacă la startul acestui duel de pe locul 6 cu 27 de puncte, fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri susținute în Liga 1, serie în care elevii lui Emil Săndoi au bifat trei victorii și patru remize. Târgoviștenii au avut însă mereu probeleme în duelurile cu sibienii în Liga 1, fiind fără victorie în precedentele cinci dispute din prima ligă, Hermannstadt având patru victorii, un duel terminându-se nedecis. În ultima confruntare directă însă dintre cele două, care s-a consumat în Cupa României, Chindia s-a impus cu scorul de 2-1. În turul acestui sezon, Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în fieful Chindiei.

Ponturi FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște:
Peste 1.5 goluri- cota 1.50
1X și sub 3.5 goluri- cota 1.58
Sub 9.5 cornere- cota 1.60
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște:
FC Hermannstadt: Cristiano- Scarlatache, Vieira, Stoica, Petrescu – Addae, Dâlbea, Issah, Opruț – Mayoral, Sântean
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Chindia Târgoviște: Aioani- Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Berisha, Rață, Cerchez, Dumitrașcu – Berisha, Popa
Antrenor: Emil Săndoi

The post Liga 1: Partidă cu greutate pentru sibieni la Mediaș » Pariurile la FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște sunt făcute! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă