Liga 1: „Lanterna” speră într-o minune la Arad » 4 variante de profit pregătite la UTA – FC Hermannstadt!

3 săptămâni in urmă 22

Vineri, de la ora 17:30, va avea loc UTA – FC Hermannstadt, partida urmând a conta pentru runda a treia a play-out-ului Ligii 1.

După primele două etape scurse din acest play-out, de departe cel mai disputat de când Liga 1 are acest nou format, UTA ocupă locul 2 cu 25 de puncte în timp ce FC Hermannstadt se află pe ultima poziție a clasamentului cu 13 puncte.

„Bătrâna Doamnă” a început în forță play-out-ul câștigând la „indigo” cu 1-0 ambele meciuri disputate, cu Viitorul pe teren propriu și Dinamo în „Groapă”. Cu cele două succese elevii lui Laszlo Balint au ajuns la patru meciuri consecutive în campionat fără gol primit, serie în care, pe lângă rezultatele de care am amintit și-au trecut în cont un 2-0 acasă cu Sepsi și o remiză albă, 0-0 la Giurgiu cu Astra.

UTA, în grafic după parcursul din acest sezon! 

Per total, parcursul avut atât în sezonul regular, pe care l-au terminat pe locul 10 cu 37 de puncte, cât și rezultatele înregistrate în urma unei evoluții bune din acest debut al play-out-ului, le dau încredere elevilor lui Balint că se vor regăsi printre echipele care vor lua startul și în ediția viitoare a Ligii 1.

Nu același lucru se poate spune însă despre FC Hermannstadt. Ajunși pe ultimul loc în urma celor două eșecuri din startul acestui nou campionat, 2-0 cu Chindia la Buzău și 3-1 „acasă” la Mediaș cu Astra Giurgiu, sibieni au șanse mici de a ieși din subsolul clasamentului având în vedere forma pe care o traversează.

Cu un singur succes în ultimele 9 meciuri din Liga 1, serie în care au suferit 7 eșecuri și au mai înregistrat o remiză, băieții lui Eugen Beza se îndreptă încet dar sigur spre Liga 2, jocul fără orizont, lipsit de consistență pe care sibienii îl practică în ultima perioadă făcându-i victime sigure în această luptă pentru salvarea de la retrogradare în care fiecare meci reprezintă practic o finală. În sezonul regular, cele două partide dintre UTA și FC Hermanstadt s-au terminat cu același scor, 1-1.

Ponturi UTA – FC Hermannstadt:
UTA câștigă oricare repriză – cota 1.65
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.83
UTA, peste 3.5 cornere- cota 1.47
UTA, sub 3.5 cartonașe – cota 1.40

Echipe probabile: UTA – FC Hermannstadt
UTA: D. Balauru – Tomozei, Erico, Ilie, Shliakov- Roger, Albu, Vorobjovas, Rusu – I. Hora, D. Miculescu
Antrenor: Laszlo Balint
FC Hermannstadt: Cristiano – Belu-Iordache, Viera, Scarlatache, Opruț – Alhassan, Aosman – Bagaric, Mayoral, Buzan
Antrenor: Eugen Beza

The post Liga 1: „Lanterna” speră într-o minune la Arad » 4 variante de profit pregătite la UTA – FC Hermannstadt! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă